Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondják, a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják, a szerelem idővel elmúlik. A vonzalom is?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta ismerek egy férfit. Olyan 2 éve különös vonzalom alakult ki köztünk. Nehezen tudom a nevén nevezni, mert egyébként mindketten házasok vagyunk, és tudjuk, hogy soha semmi nem lehet, és nem is lesz köztünk. Azt érzem, mágnesként vonz magához, és azt is érzem, hogy én sem vagyok számára közömbös. Soha semmi nem történt köztünk beszélgetésen kívül. Van egy közös társaságunk, többnyire ott találkozunk, vagy az utcán, vagy a városban itt-ott véletlenül összefutunk, néha a üzenetet is váltunk a facebookon, de azok is teljesen ártalmatlan üzenetek. Estig tudnék írni róla.... és most borzasztóan hiányzik!!!!! :-(
2015. okt. 2. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is eltud.
2015. okt. 2. 16:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogyan? Mitől?
2015. okt. 2. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Éppen azért van meg a vonzalom, mert mindketten házadok vagytok. Megvan ennek a varázsa, higy soha nem lehetett/lesz a tiéd. Ha vele élnél együtt egy idő után nála is elmúlna.
2015. okt. 2. 19:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Olyan tehetetlen érzés... minden nap gondolok rá. Van, amikor kevésbé van jelen bennem, van, amikor meg egyfolytában csak ő jár a fejemben, és nagyon hiányzik. Nem tudom, mit tegyek.
2015. okt. 2. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Tiltott gyümölcs a legfinomabb!

Mindig ahhoz, vonzódunk és azt akarjuk igazán, ami nem lehet a miénk. Ez egy ilyen dolog.:) A szerelem mulandó , vonzalom nálam még nem múlt el soha sem. Lehet megkapnád, már nem is akarnád annyira. Az hogy házasok vagytok az már más tészta, baromság lehet így elsőre. De én be szerveznék, egy hatalmas orgiát. Így 4-en nyomnátok így mindenkinek jó senki, sem csalna meg senkit sem. Viszont az már nem olyan biztos, hogy mind a 4-en hasonlóan jól tudnátok le kezelni a dolgokat. :D

2015. okt. 3. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!