Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, férfiak akik alapjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak akik alapjáva véve közvetlen, nyílt, barátságos természetűek, ti hogyan mutatjátok ki a tetszéseteket egy nő felé?

Figyelt kérdés

Tehát főleg olyan férfiak válaszát várom, akik eleve könnyen nyitnak mások felé, barátságosak, közvetlenek másokkal akik egy kicsit is szimpatikusak nekik mondjuk. Nálatok honnan lehet tudni, hogy tetszik nektek egy nő, milyen jelekből lehet észrevenni, ha amúgy sok mindenkivel közvetlenek vagytok? Honnan lehet tudni, hogy nem csak úgy kedvesek vagytok (mert pl együtt kell lennetek, dolgoznotok..), barátkoztok vagy pedig tetszik nektek mint nő? Mivel fejezitek ki érdeklődéseteket felé?

Szerintem elég nehéz ilyenkor ezt eldönteni, ha látom, hogy amúgy nagyon barátságos természetű, tehát másokkal is könnyen kezdeményez beszélgetést is...pedig jó lenne tudni, milyen félreértelmezhetetlen jelek lehetnek ilyenkor.

Kérlek írjatok kort és nemet is, előre is köszi :)

2015. okt. 2. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bókolok neki, keresem vele a beszélgetési lehetőséget.

33/F

2015. okt. 2. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Például ha képes zavarba jönni a jelenlétedben. Vagy ha bókol, de nagyon sután. Amúgy szerintem azt lehet érezni, ha valaki vonzódik hozzánk. Gesztusokból, szemkontaktusból, stb. Az a baj, hogy ha valaki tetszik, akkor már nem tudod objektívan szemlélni a dolgokat. Szerintem ha valakinél nagyon kell gondolkozni, hogy ez vagy az a vonzalom jele-e, akkor nagy valószínűséggel nem. Engem többször értettek félre, pedig semmi olyat nem tettem, ami ezt indokolta volna. Az ominózus lányokkal szemben semmivel nem viselkedtem másként, mint bárki mással, akivel jóban voltam. Még csak nem is kedveskedtem semmivel, egyszerűen csak elpoénkodtunk néha.
2015. okt. 2. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Példa a félreérthetetlen jelzésre. Hazaérsz, és ott találod a srácot a szüleiddel, miközben éppen elkér tőlük. Vajon képes leszel azt bármilyen módon félreérteni ? :)

Aki őszinteséghez van szokva, nulla problémát fog neki jelenteni, hogy azt félreérthetetlenül hozza a tudomásodra. Inkább az fordulhat elő, hogy bántóan tolakodónak fogod érezni, amennyire erősen kontrasztos a stílus a hétköznapi lazasághoz képest, de félreérteni azt biztosan nem fogod tudni. Megígérem neked, oké ? :)

2015. okt. 2. 12:53
 4/8 SprintElek ***** válasza:
Egyet értek az elöttem válaszolókkal. Keresi a lehetőségeket, hogy találkozzatok, bókok, szemkontaktus, érdekli amit mondasz és később is emlékszik a dolgokra amit beszéltetek. 20/F
2015. okt. 2. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt mondják, ha beszélgetünk valakivel, aki nagyon tetszik nekünk, akkor kitágul a pupillánk. Szóval a testünk árulkodik akkor is, ha nem akarjuk. :)
2015. okt. 3. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Sehogy, mivel túl csóró vagyok. :)
2015. nov. 12. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
hát nekem pl. egy amúgy is közvetlen munkatársam állandóan bókolt, hogy így szép vagyok meg úgy, többször sétáltunk együtt, meg segített mindenben, aztán mégsem történt semmi köztünk, pedig én aztán mutattam, hogy szabad a pálya. szerintem egy igazán közvetlen embernél tényleg nem lehet tudni, hogy hányadán áll az ember.
2015. nov. 12. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Nehéz eldönteni, igen.

Olyat is láttam már, hogy pl. munkahelyen, baráti társaságban 1. vagy jobban keresi a nő társaságát, poénkodik, "véletlenül" hozzáér a vállához, 2. vagy pont visszafogottabb a kiszemelt nővel, illedelmesen viselkedik (előre engedi pl.), érdeklődik felőle, sokat kérdez róla.

33/N

2015. nov. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!