Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik a vonzalom?
Egy férfi vagy nő aki beteljesületlen szerelem volt, el lehet felejteni? Elhalnak idővel az érzések teljesen? Vagy valahol mélyen mindig is marad vágy a másik személy felé?
Újra találkozásnál feltörhetne minden érzés ugyanúgy?
Vagy idővel olyanná válik az illető mint egy régi ismerős és ennyi?
Tapasztalatokra lennék kiváncsi.

Viszonzott volt, de mindketten kapcsolatban voltunk és maradtunk is.
Fél éve már ennek és várom mikor múlik el az érzés vagy ha meglátom nem rándul görcsbe a gyomrom.
Próbálok mindet megtenni. Nem beszélünk, nem nézegetem közösségi oldalakon egyáltalán, látni is nagyon nagyon ritkán látom, akkor is csak futólag.

Ez egyébként nem szerelem ha egyikőtök se hagyta el a párját. Mindketten gyávák vagytok és egymással pótoljátok/pótoltátok ami hiányzott: izgalom, tűz.
Ha tényleg olyan nagy lett volna az a szerelem akkor együtt lennétek már azóta.
Tehát nyugodtan szállj le a fellegekből a realitás talajára és hagyd el a párod hiszen érzelmileg hűtlen vagy hozzá, heverd ki a másikat és csak aztán ismerkedj másokkal. Mert soha nem leszel igazán boldog.
Pszichológuson már most is gondolkoztam, nem igazán tudok helyre rázódni most az életben úgy érzem.

#4-7: Lehet, hogy nem volt jó döntés az, hogy maradtatok a régi kapcsolatban. Sem Te, sem ő nem akartatok kiszállni?
Mert szerintem más a feldolgozás módja/időtartama akkor, ha mindketten- ésszel, tudatosan- a párotokat választottátok és akkor is, ha ő nem akart válni, ezért Te- kényszerből- maradtál.
Ha Te sem akartál kiszállni, akkor - bármilyen okból is, de -többet jelentett a mostani kapcsolatod, pszichológussal azt érdemes átbeszélni, hogy miért kötődsz a másikhoz és miért döntöttél az egyik mellett.
Ha Te mentél volna, akkor meg a nem kerek kapcsolat elengedése és új- harmadik - kapcs. elkezdése lehet a cél, szintén szakértő segítséggel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!