Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan aki a nőnapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki a nőnapot kihasználva írna rá az ex-barátnőjére?

Figyelt kérdés
Hányan gondolkodtok ezen férfiak/fiúk? Ez egy jó alkalom arra, hogy felvegyük az exünkkkel a kapcsolatot?
márc. 7. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha már a szeretetről (szerelemről) beszélsz, akkor te is tudod, hogy a legtöbb embernél az nem racionális, hanem érzelmi alapon működik.

Éppen ezért mindig meglep, amikor emberek próbálják ezt a témát racionalizálni, olyankor mindig az jut eszembe, hogy "jé, ez az ember sosem volt még szerelmes", vagy nem képes a szerelemre.

Ha szeretsz valakit, akkor megpróbálod menteni a menthetetlent. Ha nem, akkor meg racionalizálsz, és megtalálod az ellenérveket.

márc. 7. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Reménykedsz kérdező?
márc. 7. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, szard le azt, hogy szánalmas e vagy nem :D mármint tényleg szánalmas, de most ha farkalni akarsz akkor nem mindegy, maximum szánalmas leszel egy olyan ember szemében akivel ezek szerint amúgy sem tartod a kapcsolatot...

Nem egy exemre írtam rá valami hasonló, najó ennél talán kicsit jobb ês személyesebb ürüggyel amiből pár hetes/hónapos dugás lett. De nem csak exre, hanem régi közös baráti körből csajra pl gratuláltam a diplomához, elhívtam kajálni aztán dugócimbik lettünk, pedig azzal a csajjal nem beszéltem előtte 4 évig.

Ha nem lenne más ötleted és kéne egy potyapunci, akkor írjál neki!

márc. 7. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Lehet az ő exnője nem olyan gázos, mint a tied.
márc. 7. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet. És akkor? 1 perc amíg ír neki. Nem nagy kockázat
márc. 7. 15:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem a felmelegítve csak a töltött káposzta jó meg az ex nem hiába ex frázisokat. Persze van benne igazság, de miért ne lehetne újrakezdeni valamit évek után? Az emberek az évek alatt tapasztalnak, változnak. Ami korábban megoldhatatlan problémának tűnt azt az idő elteltével simán megoldható. Ha két ember között a kommunikáció nem működött és ezt felismerték akkor ez a probléma a legkönnyebben orvosolható. Egyáltalán nem az a műfaj ahol az egyik szarrá csalta a másikat vagy verte. Szóval hajrá, ha egyedülálló az ex lehet írni neki, semmi veszítenivaló nincs, legfeljebb marad minden úgy ahogyan most van.
márc. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!