Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki a nőnapot kihasználva írna rá az ex-barátnőjére?
Ha már a szeretetről (szerelemről) beszélsz, akkor te is tudod, hogy a legtöbb embernél az nem racionális, hanem érzelmi alapon működik.
Éppen ezért mindig meglep, amikor emberek próbálják ezt a témát racionalizálni, olyankor mindig az jut eszembe, hogy "jé, ez az ember sosem volt még szerelmes", vagy nem képes a szerelemre.
Ha szeretsz valakit, akkor megpróbálod menteni a menthetetlent. Ha nem, akkor meg racionalizálsz, és megtalálod az ellenérveket.
Kérdező, szard le azt, hogy szánalmas e vagy nem :D mármint tényleg szánalmas, de most ha farkalni akarsz akkor nem mindegy, maximum szánalmas leszel egy olyan ember szemében akivel ezek szerint amúgy sem tartod a kapcsolatot...
Nem egy exemre írtam rá valami hasonló, najó ennél talán kicsit jobb ês személyesebb ürüggyel amiből pár hetes/hónapos dugás lett. De nem csak exre, hanem régi közös baráti körből csajra pl gratuláltam a diplomához, elhívtam kajálni aztán dugócimbik lettünk, pedig azzal a csajjal nem beszéltem előtte 4 évig.
Ha nem lenne más ötleted és kéne egy potyapunci, akkor írjál neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!