Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nem jogos, hogy a helyzetemet kihasználva erre kérem?
Figyelt kérdés
Balesetem volt, zúzódott a csípőm, derekam a jobb karom, az egész felsőtestem most gyakorlatilag alig tudom használni, és nem megy a szex, de nagyon kanos vagyok, kiverni nem akarom, ezért arra kértem, hogy legalább szopjon le, vagy óvatosan lovagoljon rajtam, de nem akar, mert szerinte kihasználom a helyzetem, ráadásul fél, hogy nagyobb bajt okoz.
Jogosan várom el? Azért egy kis elélvezés járna nekem én úgy gondolom. Tudom hülyén hangzik, de nem akar lecumizni se.
2023. okt. 20. 15:48
1/32 anonim válasza:
Nem szereti veled a szexet.
En párommal akkor is voltam mikor a borogatásait cseréltem mert láza volt.
2/32 anonim válasza:
Hát egy szerető, gondolkodó barátnő szerintem magától is rácuppanna, ha már így összetörtél, és szeretné enyhíteni a fájdalmadat. Persze ehhez előbb neked is olyan férfinek kellett lenned, hogy megérdemeld. Nem lehet, hogy az asszony tört össze? 😅 Mondjuk egy cumi akkor is beleférhetne ha már ennyire túlzásba vitte. Szóval szerintem a hibát magadban keresd hogy miért nem kapod.
3/32 anonim válasza:
"Azért egy kis elélvezés járna nekem..." Tudod, mi jár neked? Az a szégyentelen pofád, te hisztis, zsaroló 🤡
4/32 anonim válasza:
Tehát te nem tudod kielégíteni, de elvárod, hogy ő megtegye neked? Cseppet sem érzed ezt önzőnek részedről? Tényleg ez a legnagyobb problémád jelen helyzetben? Ráadásul gusztustalan stílusban írsz erről a helyzetről, nem csodálom, hogy ki van akadva a barátnőd emiatt.
5/32 anonim válasza:
Igaza van. Verd ki magadnak, vagy verje ki, de leszopni, se lovagolni nem kötelező. Te úgyse viszonoznád, vagy nem szeretné. Hagyd békén!
7/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Igen, ez kicsit önző dolog, de nyilván visszaadnám neki, ha már felépültem. De majdnem mozdulatlanul hogyan dugjam meg? -.-'
2023. okt. 20. 16:16
8/32 anonim válasza:
Komolyan vazze, félhalott vagy, de a farkad áll... :D Bal kezeddel ki tudod elégíteni? Vagy fölédguggol és kinyalod? Aztán meglovagol? Úgy már talán belemenne? :D Ez a "nem tudlak megsimogatni sem, de pattanj rám babám vagy sz...jál le" nekem sem csinálna kedvet hozzá, az tuti, meg azt is megértem, hogy ilyen állapotban azért én is félnék, nehogy valamidet még jobban megzúzzam, nehéz úgy élvezni a szexet. :D
9/32 anonim válasza:
90-99,99% hogy nem ok nélkül hiszi, hogy ki akarod használni a helyzetet! Egyébként simán kiverheted magadnak, nincs szükséged orális szexre/szexre ha beteg/sérült vagy. De ha annyira van, akkor tessék 69-es pózban kielégíteni ha hajlandó rá. A barátnőd nem segélyszervezet, se prostituált! Én is remélem hogy inkább kidob mint neked tegyen eleget. 😀😁☺️
10/32 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy a GYK trágárságszűrője nem engedi ki a szopni szót... (facepalm szmájli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!