Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Senki nem érti meg a helyzetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki nem érti meg a helyzetemet. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Egy nem mindennapi történetem van sajnos, hosszú lenne elmesélni, röviden és sok részletet kihagyva...:

Másfél éven át hülyített egy férfi, kapcsolatnak nem nyilvánítom a történtek után. Mert kiderült, hogy 2 éve komoly kapcsolatban van. Azaz kettős életet élt másfél éven keresztül.

A körülmények speciálisak voltak, hogy ezt miért tudta megcsinálni. Az a lényeg, hogy kiderült minden. Meg még sok más mellette. A nő kirakta a férfit.

Ő hozzám jött. Mivel én nagyon szerelmes vagyok belé, fel sem fogtam még a helyzetet nyilván befogadtam mert "sajnáltam". Viszont olyan dráma és szappanopera kísérte hogy amúgy fel sem fogtam hogy páros lábbal kéne kirúgnom magam mellől. (Sok dolog volt még amit húzott magával az ügy, szinte könyvet lehetne írni a sztoriból).

Ez így mind lezajlott, megszakítottuk a kapcsolatot. 1 hét telt el, és most olyan jelek vannak, hogy a nővel újra együtt vannak. Ami nekem egy pofon, fel is kerestem őket, hogy remélem nem mennek hazugságok a háttérben hiszen másfél éven keresztül csalta, hogy lehetnek akkor együtt? Mert én beszéltem akkor a nővel, le volt döbbenve és komolyan úgy rakta ki a pasit hogy öröm volt hallani. És ő az a fajta nő aki nem cicázik... És most újra együtt... Én megpróbáltam a nőt megkeresni hogy remélem nem hazugságokkal érte el.

Nekem estek, bár csak a férfival beszéltem, de ő a fejemhez vágta hogy böki a csőrömet hogy engem végig megvezetett, gúnyosan még ilyeneken lovagolt ami a legfájóbb pont nekem. És nagyon csúnyán beszélt velem, hogy hagyjam békén a nőt, meg hogy a nő is meg fog keresni, meg tagadta hogy együtt lennének... meg ha így folytatom kirakja internetre a meztelen képeimet apám biztos örülne neki, meg ilyen gusztustalan dolgok. Mondja nekem, aki annak ellenére ami kiderült az egész cirkusz közben én voltam a menedéke.

És ezt egyszerűen nem tudom feldolgozni, gyomorsavat hányok, egyszerűen szét vagyok esve lelkileg. És mindenki a környezetemben csak legyint rá, hogy tiltsam le őket és ne foglalkozzak velük.

Hogy tudnék nem foglalkozni velük ezt valaki árulja már el nekem?? Mikor minden este azért forgolódok, hogy amikor hozzám ért az mind hazugság volt, hogy otthon mindig várta valaki... Ilyeneket miért várják el az ismerőseim hogy csettintésre elfelejtsek?

Szenvedek, szenvedésben élek, és annyira jól esne ha csak kicsit, csak egy ember megértené azt a fájdalmat amiben vagyok.

Nyilván csak az vigasztal, hogy nem fognak sokáig együtt lenni vagy ha igen is az sem lesz egy boldog kapcsolat. Annak ellenére hogy szeretem én sem tudnék vele lenni.

De ezt a tiszteletlen hozzáállást a férfi részéről amit tanúsít felém, csak azért mert nyeregbe került a nőnél akit csalt másfél évig, ezt nem tudom feldolgozni.

Teljes káosz, nem mondom hogy nem fordult meg a fejemben hogy véget vetek a szenvedésemnek de úgy véglegesen....

Kegyetlenül elbántak velem, és nem érzékeli a súlyát senki, nem látja senki a környezetemben.

Vagy mi a megoldás most komolyan menjek pszichológushoz?

Vagy keressem meg újra a férfit hogy elsimítsam ezt a hozzáállását? Én nem tudok így járni kelni, hogy szerelmet hazudott nekem 1,5 évig, és most meg nem elég hogy dolgozzam fel hogy hazugság volt, de fogadjam el hogy együtt van azzal a nővel aki végig volt neki... De legalább új nője lenne az könnyebb lenne. Plusz most még kezdi az arcomba is dörgölni, hogy ha-ha neked az fáj hogy végig hazudtam neked. Én ezt nem fogom bírni....

2023. szept. 10. 07:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Meg kell tanulnod elengedni, ha úgy érzed egyedül nem megy, akkor segítséggel, szakemberrel.

Eleinte nagyon fáj, de ez természetes, hiszen fontos megállója volt az életednek, gondolom tini vagy és első szerelem. Nekem az segített, hogy barátokkal vettem magam körül, sok közös program, illetve olyan hobbival foglaltam el magam, amit imádok csinálni.

Tanulj belőle, így a jövőben könnyebben kiszűröd ha valaki kettős életet él, és ha már egyszer ilyen mértékben hazudott, ne fogadd vissza mert csak még jobban belebonyolódsz! Legyen önbecsülésed, ne hagyd magad kihasználni, mert az élet minden területén pórul járhatsz!

2023. szept. 10. 07:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Menjél pszichológushoz.

A tiszteletet nem tudod belőle kikényszeríteni. Egyszerűen nem érez feléd ilyet. Szar a jelleme, ez nem változik meg soha.

Azt viszont sosem fogom megérteni, hogy egy alig 1.5 éves kapcsolatban valaki simán hagyja magát meztelenül fényképezni. És úgy, hogy zavarná, ha a nyilvánosság elé kerülne. Nálam az azonnali lapát, ha a másik ilyet tenne velem. Nem lehet megbízni senkiben ennyire, hogy simán hagyja az ember. Még 20 éves kapcsolatban sem. Bárki bármikor visszaélhet vele. Akkor tedd, ha nem zavar, ha kipakolja valahova az illető rólad. Az egy dolog, hogy önmagát is lejáratja egy ilyen húzással, de amilyen az emberiség nagy része, mégis inkább rajtad köszörülnék a nyelvüket.

2023. szept. 10. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom hány éves vagy, de tudnod kell azt, hogy az érzelmi traumákat nem lehet azonnal feldolgozni. Hónapok kellenek, vagy évek, hogy vki maga mögött tudja hagyni a sértettséget. Most tényleg ne csinálj semmit mert amennyire ki vagy borulva, még mélyebbre húzna a velük való értelmetlen csatározás, hogy kinek van igaz stb. Nem fog senki bocsánatot kérni, az ilyen embertől meg kell szabadulni, aztán az a nő döntése legyen ha ezek után is kell neki ez az aranyember. Igen, megvezettek, átvertek, igazságtalan ami történt, mert visszaélt a bizalmaddal, de ebből csak az a tanulság, hogy akin latod, hogy mást átbsz az téged is át fog nagy valószínűséggel. Aki az egyik partnerenek masfel evig hazudozik az a másiknak nem fog? Adjal magadnak időt, és próbalj meg előre nézni, sirjal, orditsal teljesen mindegy, jobb ah kiadod a feszkót. Idővel egyre jobb lesz.
2023. szept. 10. 08:26
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Fogd föl egy fájdalmas leckének. Ami megtörtént azzal már nem tudsz mit kezdeni. Nem rosszból mondják a barátaid hogy tiltsd őket mindenhonnan. Látod csak kinevetnek, ez viszont NEM téged minősít, hanem őket. És minden alkalommal amikor keresed, vagy csak ránézel az oldalára, vagy közös képekre, saját magadat marcangolod.

Elhiszem hogy most kegyetlen rossz, de hidd el hogy napról napra, vagy hétről hétre enyhülni fog. A megalázottság érzése lehet ott fog benned maradni egész életedre, de ez átmegy majd az iránta való haragba, legfeljebb óvatosabb leszel, és pl többé senkinek nem engedsz meztelen képeket. Ha látni akar, keressen élőben, de neked nem hiányzik, hogy egy rossz szó, és egyből megkapjak a szüleid, a rokonaid, a főnököd, és az összes kollégád. Mert van ilyen.

Most foglald el magad, legyél barátokkal, ha van hobbid, akkor szentelj neki még több időt, vagy temesd bele magad jobban a munkába, tanulásba. Olvass, filmezz, vagy rendezd át a lakást, szobád.

Közben ha tudod nem gyomor görccsel, akkor gondold végig mik voltak a jelek, hogyan, és miért történhetett mindez. A saját hibád is keresheted, de kizárólag azért, hogy ez megegyszer ne fordulhasson elő, nem pedig azért hogy eliteld magad. Mindenki tud hülye lenni, és ez mégcsak nem is korfüggő. Viszont ezt akar jóra is felhasználhatod, tanulsz belőle, esetleg mást is figyelmeztetsz ha ilyenben látod.

Mert mégegyszer mondom, az ő viselkedésük nem téged minősit! Lehet elvakult voltál a szerelemtől, de ez abszolút nem azt jelenti hogy megerdemelted! Ez egy ilyen patkány volt, lehet a nővel együtt. Bár ő is inkább áldozat lehet.

2023. szept. 10. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Kérj tanácsot a párjától, hisz ugyanezt élte át amikor elszeretted mellőle. :)
2023. szept. 10. 08:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat.

Ez egy borzalmasan csúnya történet, és akkor még kihagytam a legdurvább részleteket, hogy itt pénz is volt a háttérben illetve terhesség, rajtunk kívül több nő, öngyilkossági kísérletek... Olyan hazugságok amik a mexikói szappanoperákban sem történnek meg. Elég sokan csámcsognak rajtunk a környezetünkben.

Szóval igen tele vagyok fájdalommal, féltékenységgel, meg nem értettséggel, haraggal, bosszúval... Nem tudok enni, aludni, koncentrálni. És minden barátom haragszik rám emiatt, hogy miért nem engedem el. Ezáltal még egyedül is érzem magam. Borzalmas feldolgozni ezt a sok hazugságot. Bár nem velem élt együtt, nem velem épített életet, de még irigy sem tudok lenni a másik nőre, mert ha szeretné nem tudott volna velem ilyen kapcsolatot építeni. És senki nem érti meg, hogy nem szexről szólt... Köztünk is voltak érzelmek bőven, még a sok cirkusz után is mondta nekem, hogy gondoljak már bele hogy ezt nem lehet ennyi időn keresztül megjátszani. És igaza van. Mert sokszor volt őszintén féltékeny, sokszor voltak olyan pillanatok, én főleg érzelmes nőnek tartom magam, észrevettem volna ha nem úgy áll hozzám.

De ez esetben hogy tudott 2 nőt ennyire szeretni? Hogy tényleg ilyen szinten felépített egy világot hogy ne bukjon le...

Egyébként sajnos nem tini szerelem, én a 30hoz közel járok már, ők már rég túlvannak a 30-on.

2023. szept. 10. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Hidd el nem szeretett egyikőtöket sem. Legalábbis biztosan nem szerelemmel. De nem is tisztelt.

Ez ahogy írod tényleg elég durva. Talán tényleg jobb ha kérsz szakmai segítséget, nem szégyen az, csak ne olyat találj aki felir egy gyógyszert, aztán gyere vissza 3 hónap múlva, mert az semmit nem ér. Sőt még árt is.

Facen vannak nárcisztikus csoportok, meg mindenféle hasonló ahol nyugodtan kiirhatsz mindent, senki nem fog megvetni, lelki támaszt is kap(hat)sz. Meg ha kell jó tanácsokat is. De már az is hogy látod nem vagy egyedül, sőt el se hiszed mennyien vannak hasonlóan átverve, megvezetve.

Muszáj erősnek lenned, felülkerekedni a saját fájdalmadon. Ezek szerint a barátaidra nem számithatsz, ami elég szomorú, nekem ők segítettek a legtöbbet. Azért mondom akkor keress idegeneket, sorstársakat.

Ha jobb úgy írd ki magadból, akár otthon magadnak, sírd ki, mert ok hogy kösd le magad, de ha teljesen eltemeted az se jó.

2023. szept. 10. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
14%
Brühü
2023. szept. 10. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

6: Hogyha igazán szeretett, miért élt kettős életet? Szerintem a szerelemhez hozzátartozik a tisztelet és őszinteség, minden más csak kifogás. Teljesen hülyének néz, mert tudja még mindig képes érzelmileg manipulálni és amikor unatkozik csak előkap egy menetre, ápolod az egóját.

Hogyha már nem vagy tini, tessék szépen felnőtt módjára viselkedni, és aki többször beléd rúg, átver, kizavarni az életedből. Ha nem teszed meg, akkor szenvedni fogsz tovább. Nem kell őket sem megérteni, sem újra és újra bizalmat szavazni, nem érdemlik meg.

2023. szept. 10. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, hogy nagyon összetörtél. De most nem látsz reálisan. De, meg lehet játszani, most is ez történt. A pasi senkit nem szeret, csak magát. Gondolj bele, ha szeretett volna, mondana neked ilyeneket 1 hét után?

Fordulj pszichológushoz. Nem tudja kicserélni az érzéseidet, de egy idő után tisztán fogsz látni és nem fogod szeretni, mert nem egy szerethető ember. A barátaid most is látják és jót akarnak neked, azért mondják azt, amit. Ne haragudj rájuk, inkább örülj, hogy vannak.

Foglald el magad, keress hobbit, csinálj bármit, csak ne pasi legyen most fókuszban. Se a régi, se új.

Az meg, hogy "végleg véget vetsz a szenvedésednek", meg se forduljon a fejedben. Ez a pasi egy senki! Az életed milliószor többet ér! A szenvedés meg nem tart örökké. Baromi jó dolgokról mondanál le, amik a jövőben fognak történni veled.

2023. szept. 10. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!