Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondja nem jogos, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja nem jogos, hogy a helyzetemet kihasználva erre kérem?

Figyelt kérdés

Balesetem volt, zúzódott a csípőm, derekam a jobb karom, az egész felsőtestem most gyakorlatilag alig tudom használni, és nem megy a szex, de nagyon kanos vagyok, kiverni nem akarom, ezért arra kértem, hogy legalább szopjon le, vagy óvatosan lovagoljon rajtam, de nem akar, mert szerinte kihasználom a helyzetem, ráadásul fél, hogy nagyobb bajt okoz.

Jogosan várom el? Azért egy kis elélvezés járna nekem én úgy gondolom. Tudom hülyén hangzik, de nem akar lecumizni se.

2023. okt. 20. 15:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
#21: Megcsalná rögtön. Ebbe biztos lehetsz és az anyjának kéne tisztogatni, hozzá se érne. Vagy még betegen is rámászna hiszen "köteles" kielégítenie őt. Undormány a köbön. De ha hamarosan nem lép le a csaj, észre se veszi kivel él együtt ő se lehet értelmes.
2023. okt. 20. 17:06
 22/32 anonim ***** válasza:
26%
8/19 Véletlenül rosszul értékeltem D.Nem hasznosra akartam.
2023. okt. 20. 17:07
 23/32 A kérdező kommentje:

Fordított helyzetben ugyanúgy megtenném, amit szeretne. Ha a bevásárláson túl még akarna valamit megvenném neki, ha kell megmosdatnám, ha akarja megmasszírozom, ha akarja takarítok, főzök, mosok, ezek alap dolgok, ugyanúgy megtenném.

De nem is rinyálnék miatta!

2023. okt. 20. 17:09
 24/32 anonim ***** válasza:
69%
Persze. Mondod most. De nem kívánom szegény csajnak, hogy szüksége legyen rád.
2023. okt. 20. 17:15
 25/32 A kérdező kommentje:
Te inkább a saját házad táján söprögess. Van ott is elég mocsok én szerintem.
2023. okt. 20. 17:16
 26/32 anonim ***** válasza:
79%

Akkor minek írsz ki kérdést, ha nem bírod a kritikát?

De söprögetni csak holnap fogok, asszem. Nemrég értünk haza, sütöm a vacsit, a feleségem indított egy mosást. Később egy pohár borral befekszünk a kádba, megbeszéljük a világ dolgait. A többi meg majd alakul😉

2023. okt. 20. 17:26
 27/32 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező azzal van probléma hogy te alanyi jogon elvárod, hogy feküdjön le veled, vagy oboázzon. Ilyesmi olyan párkapcsolatban ahol szereti a partnerét a másik ilyesmi nem fordul elő. Ráadásul az egész gusztustalan módon van beadva egy olyan lánynak, aki megmosdat anyukád helyett. Egyáltalán nem tiszteled és szereted őt. Nemhiába gondolja, hogy ki akarod használni, egyre inkább látja mi a hézag és szakítani is fog remélhetőleg. Nemhogy fürdést te még barátnőt se érdemelsz. Nem ártana önkritika és fejlődés emberi kapcsolatok terén, valamint beszédstílust sem ártana csiszolni. Rettentő proli vagy.
2023. okt. 20. 17:34
 28/32 anonim ***** válasza:
37%
Siman leszopnám es meglovagolnám a férjem.Nem is értem,itt mindenki csak akkor dug,ha viszonozzák?Egy normális,jól működő kapcsolatba ez bele fér.És a fürdetés is.Legalábbis mi megtennénk egymásnak a férjemmel.
2023. okt. 20. 19:01
 29/32 anonim ***** válasza:
14%
A szopásra nincs szép szó, csak trágár vagy infantilis. Maga a tett hányadék, hogy lehetne emberi szóval illetni?
2023. okt. 20. 21:12
 30/32 anonim ***** válasza:
24%
Hogyne, #28. És így is beszéltek egymással, mint ahogy itt írsz? Meg ahogy a kérdező ír a barátnőjéről?
2023. okt. 20. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!