Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nem jogos, hogy a helyzetemet kihasználva erre
kérem?
Figyelt kérdés
Balesetem volt, zúzódott a csípőm, derekam a jobb karom, az egész felsőtestem most gyakorlatilag alig tudom használni, és nem megy a szex, de nagyon kanos vagyok, kiverni nem akarom, ezért arra kértem, hogy legalább szopjon le, vagy óvatosan lovagoljon rajtam, de nem akar, mert szerinte kihasználom a helyzetem, ráadásul fél, hogy nagyobb bajt okoz.
Jogosan várom el? Azért egy kis elélvezés járna nekem én úgy gondolom. Tudom hülyén hangzik, de nem akar lecumizni se.
Mit használnál ki, ezt nem értem, nem vagy éppen abban a pozícióban. Én segítettem a férjemen baleset után, úgy voltam vele, legalább ennyi öröme legyen.
2023. okt. 20. 16:23
12/32 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek.
Igen, szerintem is trágár a szopni szó, de akkor maradok a cummantásnál.
Amúgy miért is kívánják itt sokan, hogy dobjon ki?
2023. okt. 20. 16:24
13/32 anonim válasza:
Mert önző vagy és suttyó.
2023. okt. 20. 16:27
14/32 anonim válasza:
A "legalább szopjon le" és a "nem akar lecumizni se" jelzőid sokkal inkább tükrözik azt, mennyire lenézed a barátnődet, mint az alap probléma. Azzal még semmi gond nincs, ha vágysz a kielégülésre, de intelligens ember ezt nem így közelíti meg, pláne nem ilyen stílusban.
2023. okt. 20. 16:33
15/32 A kérdező kommentje:
Igazad van, akkor inkább úgy fogalmazok, kár, hogy nem szopja le a f*szomat, majd ül bele a seggével, hogy utána a szájába nyomjam a sok cuccot.
Na, ez lenne az alpári, az, hogy megkértem őt arra, hogy legalább kapja be nekem, az szerintem szofisztikált volt egy bizonyos fokig. Mit akadtok ki?!
2023. okt. 20. 16:37
16/32 anonim válasza:
Normális ember, aki szereti és tiszteli a párját nemtől függetlenül másképp fejezi ki magát, bár meg se kéri ilyesmikre hanem megvárja míg magától szóba hozza, vagy elfogadja, hogy nincs hozzá kedve hiszen félti, hogy még inkább sérülést ne okozzon. Attól hogy valakinek társa van az még nem egyenlő azzal, hogy bármikor kapható bármire!
2023. okt. 20. 16:41
17/32 anonim válasza:
Hát ő, izé... mivel ha jól értem fekszel, nem nagyon tudsz mozogni, ki tudja mennyire tudsz így tisztálkodni. Nekem se lenne gusztusom senkinek a bepállott micsodáját cummantani, már bocs.
2023. okt. 20. 16:53
18/32 A kérdező kommentje:
Meg szokott mosdatni... -.-'
2023. okt. 20. 16:57
19/32 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy mosdatni se kötelező téged? Csak járjon el a pofád többször úgy hagyj a retekbe. XD
2023. okt. 20. 17:02
20/32 anonim válasza:
Ember, mekkora köcs... gáz vagy! És nem is érted, hogy miért. Baromi kíváncsi lennék, fordított helyzetben hogyan állnál a barátnődhöz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!