Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már kihasználva egy kapcsolatban? Volt már, hogy szakítás után ébredtetek rá, hogy csak használtak, mint egy tárgyat és hazugság volt minden?
Másfél évig voltam távkapcsolatban, mint kiderült neki helyben egy öt éve tartó kapcsolata volt.
Nagyon nyílvánvaló dolgokat csinált, amiket akkor nem láttam.
De ez is kellett ahhoz, hogy itt legyek.
Amikor azt mondtam hogy nem akarok az anyjához szülni(állandoan gyereket akart de az anyjánal akart velem élni nem albérletben),hanem inkább albérletbe, akkor RÖHÖGVE LAZÁN kidobott hogy akkor keres olyat aki az anyjához szül.
Akkor pislogtam csak hogy ő olyantol akart családot hazasságot meg gyereket akit RÖHÖGVE dob ki??
6.vagyok
Es amikor a gyk n kerdezgettem errol hogy szerethette vki azt aki ha azt mondja anyoshoz nem szul röhögve kidobják?
Mindenki őt védte hogy ha nem egyeznek a gyerekvállalási elképzelesek igen a szakitas a normalis minek húznák tovabb stb.
Senki nem irta hogy az ilyen csak tenyészkancát keres nem is szeretett.
De minel tisztábban józanabbul látok(nem fáj már a szakitás)rájövök arra hogy nekem volt igazam. Ilyennel mégcsak tervezni sem szabad. Az ilyne nem szerelembol nősul hanem max a csok miatt keres vkit
Kedves Tőled :)
Ennél csak jobb pasid lehet neked is a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!