Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már kihasználva egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már kihasználva egy kapcsolatban? Volt már, hogy szakítás után ébredtetek rá, hogy csak használtak, mint egy tárgyat és hazugság volt minden?

Figyelt kérdés

2022. febr. 22. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. És utólag arra is rájöttem, hogy végig voltak jelek, csak én nem akartam eszrevenni
2022. febr. 22. 19:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ugyanez. Amikor az ember ráébred, hogy egy belső hang folyamatosan figyelmeztette, csak elnyomta magában és ettől volt végig boldogtalan és stresszes, de inkább azt is lenyelte, csak, hogy ne kelljen az igazsággal szembenézni, hogy az a másik nem szereti egyáltalán. Sőt, még emberileg sem kedveli, ha így bánt vele.
2022. febr. 22. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évig voltam távkapcsolatban, mint kiderült neki helyben egy öt éve tartó kapcsolata volt.

Nagyon nyílvánvaló dolgokat csinált, amiket akkor nem láttam.

De ez is kellett ahhoz, hogy itt legyek.

2022. febr. 22. 20:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Engem csak pusztán nem szeretett. Biztonsági tartalék voltam, a hátam mögött folyamatosan ismerkedett. Randit szervezett, amikor anyukám haldoklott és én a padlón voltam. A földön feküdtem és belém rúgott.
2022. febr. 22. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az idő segít. Sok hülyével összehozott az élet de ma már csak néha néha ugrik be, miket eltűrtem vagy miket csináltak velem
2022. febr. 22. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Amikor azt mondtam hogy nem akarok az anyjához szülni(állandoan gyereket akart de az anyjánal akart velem élni nem albérletben),hanem inkább albérletbe, akkor RÖHÖGVE LAZÁN kidobott hogy akkor keres olyat aki az anyjához szül.

Akkor pislogtam csak hogy ő olyantol akart családot hazasságot meg gyereket akit RÖHÖGVE dob ki??

2022. febr. 23. 07:37
 7/10 anonim ***** válasza:

6.vagyok

Es amikor a gyk n kerdezgettem errol hogy szerethette vki azt aki ha azt mondja anyoshoz nem szul röhögve kidobják?

Mindenki őt védte hogy ha nem egyeznek a gyerekvállalási elképzelesek igen a szakitas a normalis minek húznák tovabb stb.

Senki nem irta hogy az ilyen csak tenyészkancát keres nem is szeretett.

De minel tisztábban józanabbul látok(nem fáj már a szakitás)rájövök arra hogy nekem volt igazam. Ilyennel mégcsak tervezni sem szabad. Az ilyne nem szerelembol nősul hanem max a csok miatt keres vkit

2022. febr. 23. 07:41
 8/10 anonim ***** válasza:
*Es senki meg nem vigasztalt hogy örulj inkább hogy nem kell egy barommal lenned. Hanem mindenki a fájdqlmamnak örült hogy a srác jol tette hogy kidobott he he.
2022. febr. 23. 07:43
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as - én rehabilitállak. Az, aki nem képes elszakadni az anyjától, nem felnőtt ember.
2022. febr. 23. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves Tőled :)

Ennél csak jobb pasid lehet neked is a következő.

2022. febr. 23. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!