Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már kihasználva es eldobva? Hogyan jutottatok túl rajta?
Az ha kihasználnak nem az én szegyenem, hanem aki kihasznált. Ha kétszer használ ki a második már a tiéd.
Ez a nem vagy elég jó brms.
Túl akarsz jutni az az első lépés.
Sehogy.
Mindig,minden élethelyzetben az van bennem,nem vagyok elég jó.
Ha elérek valami sikert,vagy valaki kedves hozzám gyógyulok kicsit,aztán ugyanott tartok..
Rájöttem, hogy mindenkinek sosem tudok majd megfelelni, akkor meg miért is kéne akárkinek megfelelnem?
A legfontosabb úgyis az, hogy boldog legyél az életben.
Elkezdtem magammal foglalkozni, és ahogy egyre jobban megelégedtem magammal úgy lettem egyre boldogabb is. Még folyamatban van a dolog, de a végeredménye (remélem, hogy) valami olyan lesz, hogy egészségesebb kapcsolatokat tudok majd kialakítani az emberekkel.
Egészségesebb kapcsolatokban meg nem kell félni a kihasználtságtól, vagy ha mégis előfordul, akkor már - mivel lelkileg erős vagy - tudod majd kezelni.
Kihasználva voltam, de én vetettem véget a kapcsolatnak.
N
Miért a kihasznált lenne az, aki nem elég jó?
Aki kihasznál vkit az olyannal van aki neki nem is kell. Ő a megalkuvó és beéri a kevéssel is.
Én nem szexelnék olyanokkal akiktől amugymeg viszolygok, menekülök. Ő a nem elég jó hogy neki mindegy ki, igénytelen.
Voltam.
Elkezdtem pszichológushoz járni, hogy fejlesszem a lelkemet és magamat.
Azóta nem követem el az ismétlődő hibákat, és nem vonzódom/keresem olyan emberek társaságát, akik mellett sérülni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!