Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan aki a nőnapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki a nőnapot kihasználva írna rá az ex-barátnőjére?

Figyelt kérdés
Hányan gondolkodtok ezen férfiak/fiúk? Ez egy jó alkalom arra, hogy felvegyük az exünkkkel a kapcsolatot?
márc. 7. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Én megpróbálom.
Nincs semmi értelme.
24 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Anélkül is szoktunk írogatni
márc. 7. 12:47
 2/16 A kérdező kommentje:

A kérdés főleg azokra vonatkozott, akik eddig nem beszéltek.

márc. 7. 12:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, eszembe sem jutna. Interneten írásban nem szokás Boldog Nőnapot kívánni.. vagy tévedek?

Mármint egy virág/csoki vagy egy apróság és Boldog Nőnapot az más, mint az hogy interneten írogatsz valakinek, mintha karácsony lenne.

Ez csak nekem fura?

márc. 7. 12:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem köszöntöm fel az exemet mint nő. 31/F
márc. 7. 12:52
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Mi értelme lenne? Az ex nem hiába ex.
márc. 7. 13:11
 6/16 anonim ***** válasza:
16%

"Az ex nem hiába ex."

Nem vagyok expárti, de ez a gondolat nem áll meg a helyzet magaslatán. Vannak olyanok, akik tényleg szeretik egymást, és ahhoz, hogy működjön a kapcsolat, csak egyeztetni kellene a szabályokat.

A konkrét kérdésre válaszolva:

Nem írok rá az exnőimre. Ha akarnak valamit, majd keresnek.

márc. 7. 13:14
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem jonne be mert a nőnap nem is szemelyes unnep, es ne utalgasson nekem arra hogy megint d.gni akarna, mert neki egy lyuk vagyok.

Ha egy ex akar vmit akkor nem ártana ha hozzám szólna balami személyes szép dolog kapcsán, nem pedig a nemiszervemhez.

márc. 7. 13:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas
márc. 7. 13:16
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

Van ilyen.

Borítékolom, hogy az én exem is fog írni. Meg érdeklődik, hogy hogy vagyok, meg hogy miért nem írok (miért kéne)? Pontosan tudja, hogy van párom.

márc. 7. 13:21
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
6, ha a kölcsönös kommunikáció hiánya fellép, vagy nem is volt a kapcsolatban, akkor az nem hiába ment tönkre. Szabályok alatt nem tudom mit értesz. Ha sok kompromisszumot kell kötni, akkor szintén nem hiába ment tönkre a kapcsolat. A szeretet nem arról szól, hogy szabályokat állítok fel a másik felé.
márc. 7. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!