Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy feletsem el? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy feletsem el? Miért kötődöm ennyire hozzá?

Figyelt kérdés
Első pillanattól kezdve felkeltette az érdeklődésem egy nő a munkahelyemen mikor anno elkezdtem ott dolgozni. Nagyon megszerettük egymást. Nekem a részemmé vált gyakorlatilag. Mindennél jobban szerettem és vágytam rá. Aztán igazából mikor lehetőség adódott és egyedülálló lett ő másnak adta ezt a lehetőséget és én hogy el tudjam felejteni eltávolodtam tőle. Egyik napról a másikra távolságtartó és rideg lettem vele. Sajnos nem sikerült ezzel megoldanom az egészet. Nem tudom elfelejteni és szenvedek ettől. Próbáltam más nőkkel de nem megy. Senki sem érdekel. Lehet bármilyen szép valaki akkor sem kell és nem érdekel csak ő. Nem tudok tőle elszakadni. Minden alkalmat kihasznál hogy a közelemben lehessen és próbálja úgy alakítani a dolgokat hogy felfigyeljek rá. Mély dekoltázs mosolyok folytonos nézés stb... Ha más nőkkel beszélgetek akkor féltékeny és elkeseredetté válik. Én nagyon félek. Szeretem őt fogalmam sincs hogy mit tegyek. Nem tudom hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani mert nagyon szenvedek. Nem tudom azért csinálja ezt az egészet mert velem akarja növelni az önbizalmát vagy azért mert szeretne tényleg valamit...
2024. febr. 17. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Írom mindezt úgy, hogy van kapcsolata ugyan, de látod, mégis téged bombáz a különböző jelzésekkel. Tehát nyitott feléd.
2024. febr. 17. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Én írtam a 9-es választ.
2024. febr. 17. 14:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Felruhazod mindenfele belekepzeld tulajdonságú és ebbe az alomkepbe vagy szerelmes,nem a valódi emberbe. Öt nem is ismered. Ezt az idealizált valakitnem tudod elengedni. Azon kéne elgondolkodni, hogy miért ragaszkodsz ehhez?
2024. febr. 17. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!