Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feletsem el?
Van egy lány akibe totál beleesten idő elött. Elkezdtünk beszélgetni de gondol egyet és nem válaszol többet. Utána irok neki pár nap mulva ő meg csak annyit ir hogy pont nem látta hogy irtam.
Na nekem ebbol elegem van hogy nem képes válaszolni.én beszèlgetni akartam vele,de ő szrik rám.
Csak az a baj hogy beleszerettem.hogyan tudom elfelejteni őt? Egyszerűen nem megy
Szia!
Találkoztatok már, vagy ez csak netes dolog? Irasodbol gyanítom hogy utóbbi. Camerás, telefonos beszélgetésetek volt - e? Tudtára adtad az érzéseid? Amennyiben igen, hogyan reagált rá?
Ezeket fontos tudni, hogy érdemleges választ lehessen adni.
Chaten beszéltünk.látásbol ismerjük egymást.
Minek momdjam el neki? Ugyse nézi meg az üzeneteket.de szeruntem esélyem sincs nála. Mert eddig két hét alatt csak párszor beszéltünk és mindig úgy volt higy gondolt egyet és többet nem irt.majd eltelt egy csomo nap és akkor megint ráirtam de megint nem válaszolt. És azt mondja hogy pont nem látta.. pont... de ugyse jövök be neki mert mindig én irtam rá. Eszébe se volt több nap utánse hogy vajon mi lehet velem
Sajnálom hogy így alakult!
Viszont, ezek függvényében, tényleg jobb, ha elfelejted! Szerintem nagyon fiatal vagy még, hidd el hogy akad olyan akit nagyon is erdekled, kölcsönös a vonzalom köztetek!
Hogyan felejtsd el?
Menj bulizni, haverozz, sportolj, keress olyan dolgokat, amik érdekelnek, lehetőleg társas programokat, ahol Lányok is vannak!
Hidd el hogy meg fogod találni, aki Neked való!
Sok Boldogságot kívánok Neked! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!