Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem birom, hogyan feletsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem birom, hogyan feletsem el?

Figyelt kérdés

Röviden a történetröl:

3 hónapot voltam eggyütt a barátommal, de 3 hónap után szakitottunk, én mondtam ki de öis igy akarta, legalábbis ezt mondta, de én szerettem öt és még mostis. már eltelt 7 hónap és még mindig folyton rá gondolok, mindenben őt keresem. Mit tegyek? A facebook-rol kitörölt, eztsem értem miért. De kérlek mondjatok valamit mert nem birom tovább :"(

Kérlek mondjatok valamit valami újat, mert mindenki azt mondta feletsem el .... megtenném de nem megy...nagyon nagyon rossz :"(

2012. nov. 29. 19:25
 1/8 ASOT ***** válasza:
Tudtad , hogy létezik egy olyan francia cég amely elrabol téged csupán 1600 dollárért?
2012. nov. 29. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:
és ez segitene a felejtésben? xd :(
2012. nov. 29. 19:46
 3/8 ASOT ***** válasza:
najó. kezdjük azzal h..hány éves vagy? első szerelem? gimi?
2012. nov. 29. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

próbálj arra gondolni, hogy biztosan okkal mondtad neki, hogy legyen vége...

most úgy gondolod hogy szereted, de ha újra együtt lennétek megint csak rossz lenne!

gondolj arra, hogy így most mindkettőtöknek jobb, és most tudtok egy nagy levegőt venni, és nemsokára úgy alakul, hogy jó barátok lesztek, ha már szerelmespár nem is.

nyugi, jobb lesz minden.:) az idő segít elfelejteni :) te erős vagy!

2012. nov. 29. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:
igen elsö szerelem , volt....de nem tudom hogy ez szerelem volt e...nemtudom milyen a szerelem, milyen érzés,mit tesznek olyankor?...de nagyon hiányzik, és igazábol nemis ö hiányzik hanem egy fiu akit elképzeltem a fejemben ami öt ábrázolja, ami olyan ahogy nekem tetszik...de valahogy mégis ö...furán hangozhat, nehéz elmagyarázni,
2012. nov. 29. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:
az a legnagyobb gond, hogy ebben a kapcsolatban én voltam az aki jobban akarta, aki vágyott a másikra aki szerett volna az 1. lenni.....de van sok apro dolog amiben hibázott, öis belátta...de ezek után is hiányzik....
2012. nov. 29. 20:15
 7/8 ASOT ***** válasza:
Ezt akartam mondani, nem a pasi hiányzik igazán hanem az érzés mert most üresnek érzed magad és egyedül, ergo másik pasi után kell nézned, ismát felvenni az arcodra a mosolyt.
2012. nov. 29. 20:20
 8/8 A kérdező kommentje:
igen, vééééégre megért valaki, és egyböl ráérez a lényegre :O :DD...pontosan ez van..és tudatában vagyok annak hogy csak a vele töltött idö hiányzik....csak valahogy öt kéne kivernem a fejemböl..és nem minden pasiban öt keresni :)
2012. nov. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!