Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Ma már sokan járnak külföldre nyaralni, ugyanannyi mint a Balaton, te buta! Nem a szocializmusban vagyunk hogy esztek zsíros kenyeret azt csókolom.
Feljődött a világ, nőtt az életszínvonal.
Ti nem tudtatok fejlődni.
De!
Nekem oké az hogy valaki a szüleivel él, nem fogom elítélni meg lenézni miatta, autója sincs, rendben megértem. Nem hív meg egy colára sem mert sokat dolgozik de rosszul keres. Benyeltem!
Benyeltem b.meg azt hogy ő nem tud nyújtani gyakorlatilag semmit, mert szerelmes voltam.És tudod mi lett?????
Húzta az időt, halogatta az összeköltözést, terelgette a témát és rengeteg kifogása volt mindig.
Szakítottam vele mert láttam hogy nem akar semmit a heti 2szeri alkalmon kívül, ingyen bina kellett neki csupán, nekem pedig társ kellett. Ember , férfi ,aki velem van, aki mellettem van , akire számíthatok akit szerethetek.
És egyből az ő saját lelkinyomorával jött hogy én biztos gazdag pasit akarok, azért dobtam .
Ha milliomos lett volna és palotában él, akkor sem kellett volna , mivel elkötelezôdési problémái voltak ami miatt terápiára szorult.
A mamahoteles ingyenélő lúzerek a legszemetebb faj.
Ők szoktak felhördülni leginkább ha egy szelet csokit illene vinni a randira, hamár annyira akarsz egy nőt.
Ti vagytok a legirigyebbek.
Az a férfi pedig aki valamit nyújt a nőnek a farkán kívül messze felettetek áll mindenben. Mert legalább nem kizárólag a farkát akarja beletenni a kapcsolatba mint ti.
Engem nem zavar ha a szülőkkel él.
De családot alapítani hogyan fog?
Senki nem fog neked a híd alá szülni gyereket.
Vagy milyen randik lesznek? Séta? Hol lenne a szex? A gyerekkori szobádban, a mama meg hallgatózik egy fallal arrébb? Vagy nem viszel haza senkit, mert zavarja az idős szülőket???
Azért mert aki nem ad a rezsibe és a mama főztjén él az el van tartva.
De baromira unalmas már ez az incel hiszti .
Ha ennyire utálod a nőket hogy lek.vázod őket, le hordod őket akkor keress pasit magadnak. A melegek is különbek mert ők felvállalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!