Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen okból.
febr. 2. 16:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/316 anonim ***** válasza:
22%
Tök mindegy hogy néz ki a férfi. Ennek a jelentősége a bankszámlán szereplő számjegyek mennyiségének növekedésével arányosan csökken. Ahogy növekszik az összeg, úgy lesz egyre cukibb, szerethetőbb a kiszemelt áldozat. Lehet majd villogni a többi retek előtt az X5-el, az ékszerekkel, meg a külföldi nyaralásokkal.
febr. 4. 22:30
 82/316 anonim ***** válasza:
58%
Azért megnézném mi menne egy "Fiúk mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó nőkről?" topicban.
febr. 4. 22:44
 83/316 anonim ***** válasza:
0%

Ma már sokan járnak külföldre nyaralni, ugyanannyi mint a Balaton, te buta! Nem a szocializmusban vagyunk hogy esztek zsíros kenyeret azt csókolom.

Feljődött a világ, nőtt az életszínvonal.

Ti nem tudtatok fejlődni.

De!

Nekem oké az hogy valaki a szüleivel él, nem fogom elítélni meg lenézni miatta, autója sincs, rendben megértem. Nem hív meg egy colára sem mert sokat dolgozik de rosszul keres. Benyeltem!

Benyeltem b.meg azt hogy ő nem tud nyújtani gyakorlatilag semmit, mert szerelmes voltam.És tudod mi lett?????

Húzta az időt, halogatta az összeköltözést, terelgette a témát és rengeteg kifogása volt mindig.

Szakítottam vele mert láttam hogy nem akar semmit a heti 2szeri alkalmon kívül, ingyen bina kellett neki csupán, nekem pedig társ kellett. Ember , férfi ,aki velem van, aki mellettem van , akire számíthatok akit szerethetek.

És egyből az ő saját lelkinyomorával jött hogy én biztos gazdag pasit akarok, azért dobtam .

Ha milliomos lett volna és palotában él, akkor sem kellett volna , mivel elkötelezôdési problémái voltak ami miatt terápiára szorult.

febr. 4. 22:57
 84/316 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a Tindert Bindernek olvastátok?
febr. 4. 23:00
 85/316 anonim ***** válasza:
16%
#88 De szerencsére a szutyok ribik is tudtak fejlődni. Most már nem elég a panel, a legótvarabb ribi is minimum kertes házat akar valami lakóparkban, meg SUV-t a s#gge alá. Ja, és nehogy már dolgozni kelljen...az nem elég fancy. Rendes férfi nem hagyja a nőt dolgozni, hát hogy képzeled? A nőknek minden jár alanyi jogon.
febr. 4. 23:10
 86/316 anonim ***** válasza:
60%

A mamahoteles ingyenélő lúzerek a legszemetebb faj.

Ők szoktak felhördülni leginkább ha egy szelet csokit illene vinni a randira, hamár annyira akarsz egy nőt.

Ti vagytok a legirigyebbek.

Az a férfi pedig aki valamit nyújt a nőnek a farkán kívül messze felettetek áll mindenben. Mert legalább nem kizárólag a farkát akarja beletenni a kapcsolatba mint ti.

febr. 4. 23:32
 87/316 anonim ***** válasza:
40%

Engem nem zavar ha a szülőkkel él.

De családot alapítani hogyan fog?

Senki nem fog neked a híd alá szülni gyereket.

Vagy milyen randik lesznek? Séta? Hol lenne a szex? A gyerekkori szobádban, a mama meg hallgatózik egy fallal arrébb? Vagy nem viszel haza senkit, mert zavarja az idős szülőket???

febr. 4. 23:41
 88/316 anonim ***** válasza:
11%
#92 Ezért kell gyorsan szülni 3 gyereket, hogy legyen CSOK, babaváró, meg hozzá még vagy 50 milliós hitel.🤣 Utána 2 év múlva meg válás, mert a szutyoknak akkor jut eszébe önmegvalósítani. Hiszen ő erős, független nő, aki ennél többre hivatott.🤣
febr. 5. 05:58
 89/316 anonim ***** válasza:
16%
#91 Továbbra sem értem, hogy miért ingyenélő aki otthon lakik....azért mert néhány belpesti, muciológia szakot végzett proli rib#nc kitalálta? Nagyvilági f#szcibáló goldiggerek nem ingyenélők? Ja nem, mert ők szo#pással fizetnek az ellátásért...🤣
febr. 5. 06:03
 90/316 anonim ***** válasza:
57%

Azért mert aki nem ad a rezsibe és a mama főztjén él az el van tartva.

De baromira unalmas már ez az incel hiszti .

Ha ennyire utálod a nőket hogy lek.vázod őket, le hordod őket akkor keress pasit magadnak. A melegek is különbek mert ők felvállalják.

febr. 5. 06:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!