Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Abszolút baromság.
Nekem van olyan exem aki hozott üdítőt a randira, ha átjött hozzánk, hozott 2 pizzát anyáméknak, meg bort.
Én meg egy tábla milkát kaptam.
Na de van másik exem is aki nem hívott meg semmire, soha, egyszer sem, nem mentünk moziba, sehova, séta volt a program és még én vittem innivalót mert szomjan döglöttünk volna. Ez él a szüleivel azóta is.
Biztos örül neki hogy nem kellett 3 forintját sem “rám pazarolnia”.
Meg van egy nővérem akinek egy egészséges férje van és el tudta hívni hamburgerezni a tesómat amikor még randizgattak ,és szokott vinni neki a férje egy apró meglepetést ( csoki, parfüm, virág) a mai napig is.
Nem nagy dolgok ezek, csak egy apróság.
Egy gesztus.
Sajnos vannak sóher bolondok , de ők muszáj hogy learanyásózzák a nőket, hiszen valahogy , valamivel tisztára akarják mosni a lelküket.
Azért nem hibáztatom magamat, mert én házas vagyok azóta.
Ő pedig egyedül van azóta is.
Se előttem, se utánam nem volt olyan nő akihez elég motívált lett volna az udvarlásra.
Ha rendben lenne nála minden akkor lenne nő az életében, hamár egyszer 50 felett van.
De nincs senkije. Persze mondogatta is hogy mennyire szereti a szabadságot meg hogy végre elvált ( 100 éve), meg mekkora teher esett le a váláról amikor kimondták a válást.
Teher volt neki a házassága….
Oké van ilyen, de eltelt 13 év és a szülőkkel él, kapcsolata nincs.
Gondolom már nem is lesz, hacsak nem majd 70 évesen felnő végre.
Csak találjon olyan bolondot aki ezt szépen türelemmel kivárja……
Elrontottam valamit?
Hát hogyne.
Azt hogy nem vagyok terapeuta aki kikezeli az elköteleződési problémáiból.
Azon neki kellett volna dolgoznia.
Nem, nem minden otthon lakó sóher.
Valóban . Akkor ezt félreértetted.
Ez az exem ha palotában lakott volna, és Ferrarival rohangál, akkor is sóher.
Volt neki külföldi nyaralása a lányával, meg mozi a haverjával, meg vacsi a munkatársakkal.
De!
Nőre nem költött 1 forintot sem.
Semmijük nem volt a volt feleségével sem. Semmijük. Egy autó se , egy putri se, üres kézzel szálltak ki mindketten abból a házasságból.
“De erről szó sincs, ilyen férfi nem létezik.”
Valóban nem férfi. Pont.
Tehát ha jól értem javas férfiből létezik sóher is, meg gáláns is, de otthon lakóból csak sóher? Elég szélsőséges aranyásó gondolkodás ez.
Biztos hollywoodi szépségű 10-es skálán 20-as lányok vagytok, akik így leszólnak és "igényeskednek". Gondolom valami ilyesmik:
A hozzászólásaitok alapján minimum ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!