Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
De nem tudom ki vagy te hogy szutyoknak nevezel amiért van valamim.
Vagy építkezünk. Ezért szutyok egy ember?
Te vagy egy szutyok és még rettenetesen irigy is egyben.
Téged meg az egész téma betalált úgy látom.
Ezek szerint tényleg sikertelen vagy a nőknél.
Hát sajnállak.
#138 Neki miért kell lehordani, aki máshogy él mint ő? Ő a követendő példa? Az etalon?
Hadd döntsem már el én, hogy mi a jó nekem.
Nem azért nincs senkid mert mamahoteles vagy meg nincs pénzed. Hanem azért mert itt is random nőket hordasz el minden szutyok ribinek, gondolom az életben is ugyanez a primitív indulatos ember vagy.
Ennyi indulattal meg gyűlölettel te nem szereted a nőket. Keress pasit!
Te ilyen tipikus toxikus lecsúszott közveszélyes pali vagy aki azért hordja le a nőket mindennek mert neki nem jut.
Köze nincs az anyagi helyzetedhez.
Tanulni kéne ,fejlődni, önállósodni és leválni , ha téged ennyire frusztrál a helyzeted. Nem a nőket gyűlölni meg fröcsögni rájuk.
Nehogy már azért legyen valaki bántva lehordva mert normális életet él és halad benne.
Melyik hozzászólás közveszélyes, border?
Aki lehordta minden k.nak a nőket és utána még azt is írta hogy ő boldog és sikeres a nők nélkül, azt már nem látom itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!