Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen okból.
febr. 2. 16:06
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/316 anonim ***** válasza:
Én nem várom pl. el az első randi után, hogy elviszem moziba, étterembe, vagy bárhova is, azt aznap este egyből kuffantsunk, de hogy miután kiélősködte magát, beközölje, hogy bocs de nem működik a kémia vagy ilyesmi, na hát az.... Ez viszont nem fake story, ilyen van.
febr. 6. 19:14
 182/316 anonim ***** válasza:

Nem kaptál binát ?

🥲🥲🥲🥲

febr. 6. 19:19
 183/316 anonim ***** válasza:
Van ha kell. ;)
febr. 6. 19:29
 184/316 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy az kizáró ok teljesen, de inkább én megvárnám hogy felnő ha nem gond.
febr. 6. 22:39
 185/316 anonim ***** válasza:
59%
Aki nem csak a személye miatt van a férfivel hanem a javai miatt is (még ha az annyi is, hogy külön áll) az kereskedelmi alapon intézi a párkapcsolatát, tehát megérdemli hogy tárgyiasítva legyen és hogy ne legyen az a kapcsolat monogám és hűséges, hisz melyik férfi legyen úgy nyugodtan és érzelmi biztonságban, úgy, hogy tudja, hogy ha elveszítené amije van, akkor a nőnek nem lenne elég a személyisége, hanem bizony lelép mellőle, lehetlőeg valami mondvacsinált indokkal, hogy aztán ne vágják a fejéhez, hogy cserben hagyta a férfit ha baj van. Ezért nem érdemelnek hűséget az aranyásók. Azok is, akik nem vallják magukat aranyásóknak, csak kevés a férfi személyisége. És ez így van. Onnan tudni kik azok, hogy tagadják és lepontozzák ezt a hozzászólást. ;)
febr. 7. 10:58
 186/316 anonim ***** válasza:
Love is lóvé
febr. 7. 11:03
 187/316 anonim ***** válasza:
62%

Oké nagyfiú!

De akkor legyen elég a nő személye is.

Ne akarjatok szexet.

Nem elég a személyisége?

Nekem elég a férfi személye, de elég legyen neki az hogy én vagyok, létezek.

Ne kelljen még bomba alakot is villantanom meg ne kelljen már szexelni csupán azért mert jó a személyisége.

febr. 7. 11:05
 188/316 anonim ***** válasza:
62%

Ha jó a személyisége egy férfinak akkor szívesen beszélgetek vele.

De ennyi, nem több.

Legyen neki is elég a személyes varázsom és ne kunyeráljon folyton szexet. Jó személyiségét nem jár.

febr. 7. 11:07
 189/316 anonim ***** válasza:

Sokat elárul róla hogy hol él, kivel, és milyen igényei vannak.

Ha nincs igénye semmi szépre, jóra, akkor én hogyan is kellenék.

Aki igénytelen az életben az a párválasztás terén is az.

febr. 7. 11:10
 190/316 anonim ***** válasza:

Ne legyen semmije, nem kell lakás meg ház, mert nekem van.

Viszont bókolni, udvarolni magamnak nem tudok.

Egy szál rózsa, egy szelet süti olyan apróságok hogy képes rá bárki.

Pont tavaly nyáron vitt el a barátom nyaralni , azt mondta boldognak akar látni és ilyenkor szerintem még inkább férfinak érzi magát. Mert képes volt nyújtani valamit.

Előtte meg olyan baromba is beleszaladtam aki mással ment wellnesezni.

Azt hitte hogy ettől elájulok és továbbra is járhat hozzám szexelni. Szakítottam!

febr. 7. 11:15
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!