Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Hát aki nem ad hozzám semmit csak elvenni akar az már használhatatlan.
Neki szex kell, nekem meg udvarlás.
Csak sokan át akarják ugrani az udvarlási szakaszt.
201. "Csak sokan át akarják ugrani az udvarlási szakaszt."
Miért kell neked udvarlás?
Tyű mennyi kiforgatott értelmetlen hozzászólás, te jó ég.
Még ha nem lett volna világosan, érthetően és beleköthetetlenül leírva, hogy nem a 30 felett otthnon lakók és a rosszabbul keresők sóherkednek, hanem a pénzéhesek, azt mondanám hogy oké. De így? Tudom hogy észszerűen nem lehetett belekötni amit írtam, de kiforgatott mondatokkal sértődötten reagálni indulatból és ide nem illő példákat hozni, ráadásul úgy, hogy vissza is olvasható. Miért égetitek magatokat azzal, hogy úgy viselkedtek mint a skizók? Ennyire ne alázzátok már meg magatokat!
"Miért kell neked udvarlás?"
Addig válaszolok helyetted.
- legyezgeti a hiúságodat
- tudod kelletni magad
- kompenzálsz az önbizalomhiányod miatt
- egó tunning
- ingyen programok
- megetetnek, megitatnak
- figyelnek rád, foglalkoznak veled
- férfi társaságában mutatkozhatsz
- kihasználhatod a másik felet
- jó téma alap a barátnőkkel való pletykálkodáshoz
Egyelőre ennyi.
Aki a személyisége miatt akar férfit, annak udvaroljon a férfi, ez tiszta sor. Ezzel szerintem mind egyet is értünk.
Aki a másik pénzét javait nézi, annak meg udvaroljon a lakás, bankszámla, autó, de ne ezeknek a tulajdonosa.
Nekem sem kell mindenkitől udvarlás. Nekem van már párom ,volt udvarlás és van most is. 8 éve vagyunk együtt.
Ha ő nem lenne nekem, nem hiszem hogy kellene valaki más.
Hát nem az lesz az életem párja aki nem szándékozik udvarolni.
Olyanok nem is szoktak elhívni sehova, tehát nem is potenciális randipartnerek.
Aki nem akar udvarolni az nem hív el sehova , tehát semmi dolgom vele.
Ha meg szeretne valamit, van szándéka , akarata, vágya, akkor gondolom onnan fogom megtudni hogy elhív, meghív , udvarol.
Miért kell nekem udvarlás?
Nem kell!
De természetesen örömmel veszem ha udvarol valaki.
Dehogy kell.
Gondolom nem akar engem sem mindenki, nem kellek mindenkinek, nem is udvarol mindenki.
Neked minek kell a szex ? Minek az neked? Nem elég a személyem ?
"Aki nem akar udvarolni az nem hív el sehova, tehát semmi dolgom vele.
Ha meg szeretne valamit, van szándéka, akarata, vágya, akkor gondolom onnan fogom megtudni hogy elhív, meghív, udvarol."
Mert aki nem udvarol téged körbe az csakis 💩 ember lehet!
Oké királylány👸! 🤣🤣🤣 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!