Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Engem nem érdekel hogy ki minek szeretne felcímkézni.
Igényes ember vagyok, igénytelennel nem fogok soha semmilyen kapcsolatot létesíteni.
A szex az biológiai szükséglet, a nő sem szokta kibírni szex nélkül, max ha megoldja a szeretőjével, ha a férfi akinek nincs semmije, érje be a nő személyével. Szóval ez hülyeség. Mellesleg kik is azok, akik pénzért szexelnek csak, hm? Vagy javakért? ;) Ugye ugye mekkora öngól volt ez? :)
A másik "érdekesség":
"Ne kelljen még bomba alakot is villantanom meg ne kelljen már szexelni csupán azért mert jó a személyisége."
Az esetek többségében egy pár úgy néz ki, hogy a férfi jobb férfiben, mint a nő nőben. Ilyen felállásban meg ez amit írtál, nem létezik. Ahol a férfi pénzes, na ott igen létezik, sőt ott akár az is, hogy a nő jobb nőben, mint a férfi férfiben.
Ugyancsak a pénzes férfiaknál létezik az, ami itt rá van húzva a 30 felett otthon lakókra, hogy nem udvarolnak, sajnálják a virágot, sütit, apró figyelmességeket. És igazuk is van, miért tennék amikor tudják hogy a nő a pénzük miatt van vele, és amint rosszabbra fordul a helyzet, elhagyják mondvacsinált indokkal, hogy ne mondhassák rájuk, hogy cserben hagyta a férfit, ha baj van? Love is lóvé, mi?
Én is azt szeretem ha a párom udvarol.
Nem vagyok ettől olyan aki pénzért szexel .
Régen is udvaroltak, 200 éve is, mégsem mondogatták a nőkre hogy lehúzós k.vák.
De mondd már el, hogy ha a férjem hoz egy szelet süteményt, vagy egy szál virágot és nekem ez imponál, akkor miért lennék ettől aranyásó meg hasonlók? Nem értem.
Te így nőttél fel hogy apád soha nem vitt semmilyen apróságot anyádnak? Vagy ha vitt egy szelet csokoládét, akkor azt mondogatta hogy anyád pénzért szexel, meg lehúzós aranyásó?
Te itt azt szeretnéd belevinni a nőkbe akik ezt olvassák hogy: se egy csoki ,se egy virág ,se egy semmi nem jár, és ha el merészelik várni akkor aranyásók és lehúzósak, szóval inkább szégyelljék el magukat.
Nem azért írkálsz ilyet mert te nem tudsz venni egy 450 forintos virágot? Nem arról van szó hogy nem telik rá és így akarod elhitetni mindenkivel hogy az a világ rendje , hogy az üres kezű férfiak is nőhöz jussanak?
Nekem elég rosszul esett hogy az exemnek vittem innivalót, vacsorát főztem neki és semmilyen viszonzást nem kaptam. Komolyan az fájt a legjobban hogy egy 300 Ft-os apróságot nem hozott soha.
Rettenetes érzés hogy akibe beleszerettem, folyton azon agyalt ,hogy hogyan ússza meg mindig ingyen. Szerinted szeret téged valaki aki azt mondja nem szeretnék rád áldozni?
A mai napig eszembe jut hogy mindig üres kézzel jött. A legnagyobb csalódás volt az életemben. Ha nincs valakinek jó szándéka egy nő felé, és ösztöne hogy örömöt szerezzen, akkor az mit nyújt az ágyban, mit gondolsz? Ott os azt lesi hogy nehogy többet adjon véletlenül mint amennyit kap.
"Mellesleg kik is azok, akik pénzért szexelnek csak, hm? Vagy javakért?"
Az a baj hogy a szexet érzelmi manipulálásra, pénzre és javak megszerzésére használják fel egyes nők, tehát kőkemény játszma zajlik! Aki nem veszi észre, bekerül a hálóba, ha csak nem annyira "kőgazdag" hogy tojik az egészre!
Meg nem értem.
Az hogy hoz nekem valamit, amit szeretek , azt ő teszi , az az ő cselekménye. Én nem leszek attól ilyen meg olyan.
Az őt tükrözi. Mondjuk azt hogy szeret, vagy azt hogy nagyvonalú, vagy azt hogy romantikus.
Ha a kutyádnak viszel egy labdát vagy egy nyuszifület az is rólad árulkodik, nem a kutyádról. Az azt jelenti hogy szereted és jó látni ahogy örül. De attól a kutya nem lesz gonosz , rossz, bolond.
Én a kislányomnak is szoktam venni meglepetést.
Mert jó látni ahogy boldog tőle, jól esik neki.
Azért teszem ezt mert szeretem.
De a gyerekem ettől még nem lesz kihasználós mert én veszek neki valamit.
Szerintem neked egyáltalán nem kell félned attól hogy valaki kihasznál.
Ahhoz használható embernek kéne lenned ,vagy nagy palota tulajdonosnak, vagy irdatlan sok pénzzel rendelkezőnek.
Így nincs mit féltened.
Milyen jól mondtad hogy "HASZNÁLHATÓ embernek"!
Erre megy ki a játék kérem szépen!
Az eszközöket szokták HASZNÁLNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!