Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Alapvetően nem lenne normális valóban hogy 30 felett otthon lakik az ember, de van egy ilyen jó magyar helyzet, hogy pofátlanul elszaladtak az ingatlan árak, lakás árak, de az albérlet árak is, ráadásul az utóbbi esetben nem nagyon lehet még félre tenni sem, nem hogy saját lakást venni. A hitel meg.... hagyjuk. A fizetések meg valahogy nincsenek akkorák, hogy ezt meg lehessen oldani. És akkor még az albérlet adta kilátástalanságokról ne is beszéljünk, mert ide jön mindjárt hisztizni, mama hotelesezni, netán tán incelezni egy két albérlet tulaj.
Szóval egy ilyen abszurd helyzetben, egyszerűen nem lehet azt csinálni, hogy számításba veszünk ilyet a férfinél, hogy hol lakik, mert ez nem normál eset, ami most van, hanem kilátástalanul abszurd. Aki meg mégis ez alapján választ, vagy számít neki, arra joggal lehet mondani, hogy aranyásó, és joggal van megcsalva, ha talál egy külön élő pasit. És ez így van.
Itt bármi negatívat írnak a férfiakról azt nem hiszed el.
Ha meg azt írja valaki hogy xy diplomás vállalkozó , az sem valós szerinted.
Otthon ül a mama szoknyája mögött az sem valós.
3 forintja nincs az sem igaz, ilyen nincs.
Minden férfi gavallér, felelősségteljes felnőtt aki családalapításra alkalmas. Csak a gonosz nők nem adnak binát! Szörnyű!
Tehát a nők aranyásók és jogosan vannak megcsalva.
Ez nem önigazolás?
Szó sem esett megcsalásról, csupán életképtelenségről, ami szerinted nem létezik.
Én nem ez alapján választottam, de sajnos nem lehetett kirobbantani az idős szüleitől.
De tudom, te ezt nem hiszed el. Valóban badarság volt az hogy mindent is elnéztem mert elvakult voltam.
Az is rossz aki az alapján választ, és az is rossz aki nem az alapján választ.
Van bajod a nőkkel de el ne hidd hogy mindegyik rossz.
Oka van annak hogy learanyásózod őket.
Aki meg azt írja hogy összejött egy sóher szegény emberrel, az is hibás. Szerinted.
Nem az hogy nem hiszem el, hanem hogy nincs ilyen. Én nem látok ilyet, pedig eléggé mozgok. Amiről itt írtok, az kb. pont annyira fake, mint az incel.
165# Azt meg senki nem mondta hogy az is rossz, aki nem az alapján választ. Ezt te mondtad, mi nem.
163# Tényleg magyarázni kell, hogy miért?
Igen csak ezeknek itt semmi köze a feltett kérdéshez.
Nekem nem jön be olyan aki nem önálló.
De másnak lehet hogy tetszik.
"Aki meg azt írja hogy összejött egy sóher szegény emberrel, az is hibás. Szerinted."
Mutass ilyet!
Nekem van egy ilyen haverom:
54 éves és a szüleivel él.
Neki így jó az élete. Munkatársam amúgy.
Én már 20 évesen eljöttem otthonról, mert anyám nehezményezte hogy ha valakit hazavittem. Én meguntam hogy beleszól még abba is hogy mikor fogok megházasodni meg melyik szimpi neki és melyik nem.
Most 43 vagyok , van feleségem 2 gyerekem. Nekem meg így kerek az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!