Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen okból.
febr. 2. 16:06
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/316 anonim ***** válasza:

De anyámmal együtt nem tudtunk volna élni, a feleségem szülei meg 200 km-re vannak tőlünk.

Sok válást láttam már a szülők miatt, anyós miatt.

febr. 6. 12:16
 172/316 anonim ***** válasza:
Megértem azoknak az indulatait, akik itt ordenáré hangnemet ütöttek meg, haza kényszerült embert irritál a mama hotelezés, incelezés, és az életképtelennel egy kalap alá vétel, semmire sznobizmusból. Pláne amilyen stílusba kapták ezt. Nem tudom mi ezen a meglepő. Triggerelve voltak, reagáltak. Mondjuk a stílusukat és a fenyegetőzéseket (ami vagy volt vagy nem), ennek ellenére nekik sem értem meg.
febr. 6. 12:25
 173/316 anonim ***** válasza:

Nekem meg az apám volt aranyásó.

Elkérte az egész fizetésemet. Ez ment 6 hónapig mire össze tudtam költözni 2 barátnőmmel, mert akkor kaptam meg a 13. havit amit nem tudott elkérni.

Azóta persze már eltelt pár év és nem a barátnőimmel lakom, de egy pici otthont meg tudtam venni.

Nehéz volt a kezdés. Ha apám normális lett volna, lehet hogy a mai napig ott élnék vele.

febr. 6. 12:26
 174/316 anonim ***** válasza:

Én is megértem őket, vagy őt.

Nem elég hogy szegény otthonra kényszerül de még bántják is érte.

Nem beszélve az irreális elvárásokról?

Ugyanúgy meg tudja venni magának a hamburgert a nő is, és nyugodtan kisegíheti a férfit egy vacsorával vagy meghívhatja egy kávéra ha nem telik rá a férfinak.

Sőt láttam már olyat hogy a nő vitt virágot a férfinak a tisztelete , szeretete jeléül.

Nem a szidásra van szükségük, hanem nagyfokú empátiára.

Nem mamahotel ez, hanem egy elesett élethelyzet. Én családsegítőben dolgozom, láttam már sok mindent. Úgy örülnek egy tányér meleg ételnek is.

febr. 6. 12:32
 175/316 anonim ***** válasza:
Azért ez is elég másik véglet. Az otthon lakó is meg tudja hívni a nőjét hamuergerre, stb. El is hiszem hogy az ilyen szélsőséges látszögek sokakat triggerelnek. Az ilyeneket meg nincs miért leszólni.
febr. 6. 12:39
 176/316 anonim ***** válasza:

Rengeteg elesett élethelyzettel találkozok.

Bárki kerülhet ilyen helyzetbe, nem is értem hogy lehet lenézni az embertársunkat.

Bántalmazott férfiak is léteznek, nem csak nők.

Van egy barátnőm aki kocsmát üzemeltet és olyan jól megy neki hogy megszedte magát belőle.

Férje van , aki nem dolgozik. Van aki megszólja a házasságukat de ezt sem értem hogy miért kell. Ha valakinek van 3 millió havonta , akkor miért zavarná a házastársát mindenáron dolgozni, vagy miért lenne aranyásó a férj?És teljesen mindegy hogy melyikük a férfi és a nő.

Hamburgerre meg kávéra, ha hiszed, ha nem, nem mindenkinek telik. Ma már nincsenek ilyen női meg férfi szerepek. Dolgoznak a nők is. Nyugodtan nyújthatnak ők is néha egy sört, egy finom vacsorát és nyugodtan fizethet az étteremben a nő is ha a férfi olyan helyzetben van.

febr. 6. 12:51
 177/316 anonim ***** válasza:
0%

A nők meg lehetnének készségesebbek.

Miért kell mindenáron mozi meg vacsora meg nyaralás vagy fagyi “azért” cserébe.

Attól hogy ezt megveszed magadnak, nem fog letörni a kezed.

És nyugodtan meghívhatod a férfit egy pizzázóba vagy kifizethetsz egy mozibelépőt neki is. Nehogy már olyat várj el amit te sem nyújtasz a másiknak.

Vagy legalább gondold végig hogy lehet hogy ezzel segítenél egy embertársadon.

Lehet hogy elvisz téged színházba plusz az útiköltség és utána nincs mit ennie a fizetésig csak nem meri elmondani mert fél a megaláztatástól.

De ha már egyszer kifizette azt a colát vagy lángost, akkor tényleg olyan nehezedre esik hogy te is adj neki valamit cserébe?

Biológiai szükségletük a szex. De ha elmész 4 különböző férfival randizni és ott kapsz figyelmességet, vagy egy finomságot tőlük, utána azt mondod bocsi de én nem adom oda magam? A világ nem így működik! Meg ha valakit szeretsz akkor nem esik nehezedre néha neked is kinyitni a pénztárcádat .

febr. 6. 13:23
 178/316 anonim ***** válasza:

De kinek kell ilyen aki semmit nem tud hozni, felelősség nulla , de elvárja hogy a nők udvaroljanak.

Aztán mikor lekerül a gatya , kiderül hogy kisfiú méretileg is.

Ha csak ilyen szerencsétlenek lennének kihalna az emberiség, mert a nők nem fognak családot alapítani ilyen homárokkal.

Hol láttál olyat hogy a nő visz virágot meg udvarol a pasinak? Valami vígjátékban láttad szétcuccozva?

febr. 6. 18:53
 179/316 anonim ***** válasza:

De ha elmész 4 különböző férfival randizni és ott kapsz figyelmességet, vagy egy finomságot tőlük, utána azt mondod bocsi de én nem adom oda magam?

Figyelmességért és finomságért nem jár szex. Sőt, semmiért sem jár.

Kivéve a prostiknál. Ott ha fizetsz, akkor lesz szex. De meglepődnél az árakon.

febr. 6. 19:06
 180/316 anonim ***** válasza:

Nem fizetek!

Azt már nem!

Meg hamburger meg lángos ?

Aranyásók vagytok és fáj az igazság.

febr. 6. 19:13
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!