Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Én meg olyat nem láttam még aki otthon lakik és tesz félre.
Nekem aki volt , nem tudom mire ment el a pénze, de egy fagyira sem hívott meg. Autója sem volt. De elment évi 2 szer nyaralni a lányával külföldre. Nem volt megtakarítása, csak el volt tartva. Mégsem haladt semerre.
Akkor itt vagyok én egy jó példának.
Egy gyári munkás voltam 17 évvel ezelőtt , 3 műszakoztam.
Nem kaptam semmit a seggem alá, de vettem fel 2 különböző kölcsönt , ami a 100 ezer Ft-os fizetésem felét elvitte 5 évig.
25 évesen megvettem egy kis házat és az az enyém volt.
Akkoriban egy albérlet is ugyanúgy 50 volt, mint a szabadfelhasználású kölcsönöm törlesztője.
Tudtam hogy ha nem fizetem, akkor a bank megszívat. Felelősség ! ☝🏻
Nem egy nagy dolog, kicsi volt, 1 szobás, de az enyém volt. És kijelenthetem hogy nekem senki nem adott semmit, de egy tányér kaját sem. Ettem a munkahelyemen kedvezményesen és egyszercsak letelt az 5 év.
Ez bárkinek összejön aki akarja. Egyszerűen akarat nincs az emberekben.
Ja és nő vagyok. Nem pasi.
Azóta ugyan eladtam, de most beleforgatjuk az építkezésbe. Ennyivel könnyeb.
Kedves utolsó.
Én is nő vagyok, de kölcsönt vettem fel és lett egy kis házam 25 évesen. Parasztház volt.
Miért nem veszel fel? Az a ház amit megvennél a tiéd lenne. Ha esetleg csinálni kell rajta valamit, akkor majd később csinálod, vagy a pároddal együtt.
Volt most egy kis haverom a munkahelyről, albiban lakott mert hülye családja volt.
Egyszercsak magához tért és vett fel kölcsönt, most is fizet de már a sajátját.
A kis hülye 22 évesen már a sajátjában él….. pedig esküszöm esze sincs kis nagyzoló hülyegyerek .
Ezt bárki meg tudja lépni akinek van egy munkahelye .
De akkor az unoka húgom is valami különleges extra lány lehet, mert összeházasodott a párjával és vettek fel 8 milliót amiből házat vettek.
De ők miért nem laknak szülőknél , siránkozva hogy milyen nehéz az élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!