Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen okból.
febr. 2. 16:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/316 anonim ***** válasza:
69%
De miért gondoljátok, h aki otthon él nem ad a rezsibe? De ad. Ok, főzni anyám főz pl. az esetemben, mert ő nyugdíjas. De pl. bevásárlást én intézem. Lakbért nem kell fizetnem az nem egyenlő az ingyenéléssel és hogy számlát sem. Amúgy ilyen anyagi helyzetben mit csináljon akinek nem adtak a segge alá lakást vagy önerőt és egyedülálló, nem többszázezres fizuval? A 70-es hozzászólásomban már kifejtettem. Na mindegy. Azt hiszem ezért sem találok magamnak férfit, ez a mentalitás miatt. A normális, de tehetősebb padikra lecsapnak az aranyásók, az agresszív hímsoviknak meg kölcsönösen nem kellünk egymásnak. És vannak rendes férfiak, akiknek az életük hasonlóan alakult, mint az enyém és otthon (merészelnek) élni hasonló megfontolásból mint én, de nem mernek ismerkedni nőkkel, mert ez a szutyok mentalitás ömlik mindenhonnan, hogy mennyire lúzerek, gázok, alkalmatlan a párkapcsolatra stb. Szomorúan látom, hogy a sok felszínes nőstény és hím végül mindig talál egy rendes párt magának, aki persze megbecsüli, a maradék rendes meg egyedül marad. Szép világ...
febr. 5. 06:53
 92/316 anonim ***** válasza:
100%
A másik még: ugyan fejtsd már ki, hogy miért lenne alkalmatlan a családalapításra az, aki egyedülállóként otthon lakik? Nyílván, ha talál magának egy rendes párt, majd azzal összeköltözik. Legalább lesz megtakarítása, akár mehet a közös lakás is és jöhetnek a gyerekek. Szerintem meg az albiban nyomorgó alkalmatlan a családalapításra, aki hónapról hónapra él és ezért semmi megtakarítása. Pl. Én albérletbe tuti nem szülnék...
febr. 5. 06:57
 93/316 anonim ***** válasza:
60%

Én meg olyat nem láttam még aki otthon lakik és tesz félre.

Nekem aki volt , nem tudom mire ment el a pénze, de egy fagyira sem hívott meg. Autója sem volt. De elment évi 2 szer nyaralni a lányával külföldre. Nem volt megtakarítása, csak el volt tartva. Mégsem haladt semerre.

febr. 5. 08:02
 94/316 anonim ***** válasza:
69%
#96: nem ad a rezsibe és az anyja főz rá. Ezt hívják mamahotelnek. Gyerekek élnek így nem pedig felnőtt emberek.
febr. 5. 08:15
 95/316 anonim ***** válasza:

Akkor itt vagyok én egy jó példának.

Egy gyári munkás voltam 17 évvel ezelőtt , 3 műszakoztam.

Nem kaptam semmit a seggem alá, de vettem fel 2 különböző kölcsönt , ami a 100 ezer Ft-os fizetésem felét elvitte 5 évig.

25 évesen megvettem egy kis házat és az az enyém volt.

Akkoriban egy albérlet is ugyanúgy 50 volt, mint a szabadfelhasználású kölcsönöm törlesztője.

Tudtam hogy ha nem fizetem, akkor a bank megszívat. Felelősség ! ☝🏻

Nem egy nagy dolog, kicsi volt, 1 szobás, de az enyém volt. És kijelenthetem hogy nekem senki nem adott semmit, de egy tányér kaját sem. Ettem a munkahelyemen kedvezményesen és egyszercsak letelt az 5 év.

Ez bárkinek összejön aki akarja. Egyszerűen akarat nincs az emberekben.

Ja és nő vagyok. Nem pasi.

Azóta ugyan eladtam, de most beleforgatjuk az építkezésbe. Ennyivel könnyeb.

febr. 5. 08:18
 96/316 anonim ***** válasza:
A főzésről meg annyit hogy nekem nem főzött senki, de 18 éves koromban már nem is kellett. Volt hogy rántott levesen éltem 2 hétig, de fel tudtam mutatni egy kis házat. A kölcsön pedig nem tartott örökké!
febr. 5. 08:20
 97/316 anonim ***** válasza:
99. De, pont azt írtam, hogy igen, de akkor leírom szájbarágósan: fele-fele a rezsi. Bevásárlást intézem, képzeld saját fizumból, nem zsebpénzből. Az, hogy nyugdíjas és ő főz, az miért lenne gyerekes? Kezdjünk el külön főzöcskézni vagy mi? Amúgy meg tudok főzni, amíg külön éltem is megoldottam...de direkt játszátok az értetlent. Nyílván vannak élősködők is, de nem mindenki az, mert otthon lakik. És azok a nők, akik csak a p.nájukat rakják a készbe? Ugyan olyan élősködők ennyierővel, mint aki otthon lakik. Vagy a sok csokra szaporodó. Azok meg az adómon élősködnek ennyierővel és az élősködésük miatt elérhetetlen lassan a saját ingatlan. De ha bedől a csok és a többi, akkor majd megint tartják a markukat, hogy segítsék meg őket, miből? Szintén az élősködő mamahoteles fizumból...
febr. 5. 08:23
 98/316 anonim ***** válasza:
100%
#100. Az jó ég áldjon már meg téged és a hozzád hasonlókat! Ne hasonlítsátok már a 10-20 évvel ezelőtti helyzetet a maihoz. Igen, akkor ha valaki dolgozott, akkor tudott venni x idő után lakást. Ma nem. Az önerő összekaparása is több év, ha 300 ezret vagy kevesebbet keresel és nincs párod. Utána jön az évtizedekig tartó hitel.
febr. 5. 08:27
 99/316 anonim ***** válasza:
64%

Kedves utolsó.

Én is nő vagyok, de kölcsönt vettem fel és lett egy kis házam 25 évesen. Parasztház volt.

Miért nem veszel fel? Az a ház amit megvennél a tiéd lenne. Ha esetleg csinálni kell rajta valamit, akkor majd később csinálod, vagy a pároddal együtt.

Volt most egy kis haverom a munkahelyről, albiban lakott mert hülye családja volt.

Egyszercsak magához tért és vett fel kölcsönt, most is fizet de már a sajátját.

A kis hülye 22 évesen már a sajátjában él….. pedig esküszöm esze sincs kis nagyzoló hülyegyerek .

Ezt bárki meg tudja lépni akinek van egy munkahelye .

febr. 5. 08:32
 100/316 anonim ***** válasza:
40%

De akkor az unoka húgom is valami különleges extra lány lehet, mert összeházasodott a párjával és vettek fel 8 milliót amiből házat vettek.

De ők miért nem laknak szülőknél , siránkozva hogy milyen nehéz az élet?

febr. 5. 08:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!