Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Úgysem vallják be ha szerencséjük volt, vagy otthonról megtámogatták vagy örököltek. Onnan lehet tudni, hogy irreális, vagy 20-30 évvel ezelőtti példákat hoznak fel, vagy külföldi példát. :)
A r#sszlányok legalább "szolgáltatnak" valamit, nem csak lehúznak. Ellenben a tinder-tündérek csak a lehúzás részig jutnak el (kávézós, mozizós, éttermezős randi), de amikor "rajtuk a sor", jön a bezárkózás, majd a klisék, hogy "nincs meg elsőre a szikra", "nem működik a kémia", "nincs meg a közös hullámhossz", "nem vibrál a levegő", és ehhez hasonlók. Attól tartok ebből a könyvből nem lesz akkora film, mint a Tinder-csalóból. :( Tényleg több értelme lenne a r#sszlányokon ismerkedeni? :O
#32-es:
Én hozok egy egyedül fenntartott 2 szobás belvárosi albit, 1 autót, stabil munkahelyet, 1 saját kisvállalkozást 2 diplomát, 3 nyelvvizsgát és egy állítólag egész jo s*gget :D
Meg 5db szobanövényt. Emellett még főzni is tudok.
Kérdem én, mit hoz a mamahoteles a személyiségén kívül? Ismétlem, nem arra gondolok, aki a beteg szüleit gondozza otthon.
Én is albérletben éltem akkor, dolgoztam akkoris, fenntartottam magam. Ez a pasi meg nem akart eljönni a szüleitől. Persze félretett pénzem is volt, mondtam neki hogy vegyünk közösen egy kis házat vagy lakást. Közösen!
Fel tudtunk volna venni kölcsönt és lett volna egy közös otthonunk.
Nem lehetett kirobbantani a szülei lakásából.
Ja hát igen, egy önálló élet az felelősség. Meg akkor neki is pénzbe került volna az étel amit megeszik. Vagy meg kellett volna vennie egy mosógépet.
Semmit nem akart. Ingyenélni az idős szüleinél.
De most olyan ördögtől való lett volna hogy veszek fel kölcsönt, ő is, és veszünk egy kis otthont magunknak?
Életképtelenek az ilyenek. Ez a baj velük.
A mamahoteles viszi neked a f@szát a kapcsolatba.
Ennyi, nem több……
Nagyon hosszú lesz, szóval köszönöm, ha elolvassátok így is:
Engem ez a része nem érdekel, de szomorúan látom, hogy ha valaki otthon lakik, legyen nő vagy férfi micsoda megvetésnek van kitéve. A helyzet az, hogy nem lehet mindenkinek többszázezres fizuja, ha így lenne, hogy az alulfizetet munkát senki sem végzi el, akkor igen nagy bajok lennénk. A másik az, hogy az albérlet árak az egekben és a legnagyobb pénzkidobás. A lakás árakról nem is beszélve. Ahhoz, hogy ma valaki egy önerőt összekaparjon, kb. mindenről le kell mondania, utána jöhet a 20-25 év hitel, minek törlesztőrészlete felel meg egy albérlet árának, de legalább az övé, nem rakják ki egyik napról a másikra. Pl. nálam ezért is kizárt az albi, mert rengeteg és nem ad biztonságot.
Szóval, jelenleg 32 éves vagyok és én is az anyámmal lakok. Kétszintes kertesház, ha lakás lenne, akkor nyílván nem laknék ott. Önállóság: laktam már egyedül más városban, és köszönöm, ment. Most sem anyám szolgál ki. A helyzet az, hogy egyedülállóként így járok jobban. Az albérlet elvinné a fizetésem felét, nyomorognék hónapról hónapra és sose lenne meg az önerőm. Szobabérlés: mivel lenne jobb, hogy random emberekkel összeköltözöm, mint az anyám? Ha már valakivel együtt kell laknom, akkor inkább ő és a szoba ára is megmarad. Majd ha lesz párom, aki rendes és komolyra fordul a kapcsolat, majd vele összeköltözöm és legalább nem nullázódok le, nem kell nyomorognunk, sajátra is fog telni. Valaki e miatt nem akar, mert így lakok, a szerintem teljesen logikus érveim ellenére sem, akkor az olyannal jobb nem is kezdeni. Szerintem az sokkal gázabb, amikor valaki csak az ostoba társdalmi elvárások miatt nyomorog egy albiban, esetleg random hülyékkel, de legalább elmondhatja, hogy nem anyámmal lakom. Bocs, a haverokat kerülgetni sem jobb, mint az anyóst. Szóval függ, hogy miért lakik ott. Amúgy meg nem mindenki elviselhetetlen, vannak családok, ahol szeretik egymást és jó mindenkinek az együttélés. Régen is generációk laktak együtt. Persze, ezt úgy értem, hohy mindenkinek megvan az intim szférája, elférnek. Szóval nálam ez nem kizáró tényező, ha egy férfi a szüleivel lakik, csak akkor, ha később nem akar lépni, a párjával összeköltözni. Az inceleknek: fröcsögtök itt, meg pénzéhes, aranyásó k..vázzátok itt a nőket, pedig valójában pont a balhés p.csák kellenek nektek, mert a rendes csendes nők unalmasak...
32n
70#
1. Az incelek nem léteznek, legalabbis nem abban a gyűlöketkeltő femináci formában, ahogy itt gyakorin próbálják eláztatni a férfiakat.
2. Nem kellenek nekünk balhés pichák. Mi is emberek vagyunk, békés, boldog, harmónikus és normális párkapcsolatot szeretnénk. Azt balhés pichákkal nem lehet. Én személy szerintvaz ilyeneket sosem tűrtem meg magam mellett, de a környezetembenvsem nagyon a férfiak.
A hozzászólásod többi részével egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!