Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
32, én pont ugyanazt várom el, amit hozok az asztalhoz. Nem kell milliomos legyen, nem kell az autó/palota, egy felnőtt, önálló embert szeretnék.
Hogy költözzek össze egy férfival, aki sosem élt egyedül? Aki igazán magát sem ismeri és azt sem, hogy a szülői ház nélkül hogyan tud boldogulni? Valakivel, akinek igazán fogalma sincs az önfenntartásról?
Válás után hazaköltöző => all in
Eddig soha máshol nem lakó => fold
22
Ritkán találkozni ilyen prűd hülyével, mint te. :D
Én amúgy nagyon szeretem az orált, úgyhogy ezzel nem találtál be. Kicsit próbálj felengedni, hátha nem leszel ennyire merev bunkó.
Nekem nincs vélemenyem.
Viszont az exemet azért hagytam el mert nem akart lépni…..40 évesen!
Belefáradtam a várakozásba. Eltelt 4 év, azóta is változatlanul a szülőkkel él.
Főznek neki, autójukat használja….. bolond lett volna összeköltözni velem, még esetleg bevontam volna a házimunkába néha.
Más fajta önállóságot ad a költözés.
A szüleimmel 2 generációs házban laktunk (saját fürdőm és saját hálóm volt külön emeleten), mégis elköltöztem 21 évesen.
Egyszerűen más az, amikor egyedül vagy és tényleg mindent meg kell oldj magadnak (nem segít senki a hűtő telepakolásában, a takarításban, a számlákban, a hirtelen jött dolgok megszerelésében, stb.).
Ha valakivel összeköltözik akkor nem egyedül lakik és old meg mindent magának, hanem közösen kb. A nő sem szerel lefolyót ha ott lakik a pasijával.
Szóval ezek szerint aki otthon lakik az kizárt hogy önálló legyen, akkor is, ha gyűjt saját lakásra, akkor is ha nem keres annyit hogy albérlete legyen, akkor se ha ápolja a beteg szüleit, mert ezek mind önálló életre képtelen mama hoteles lusta disznók, akik olyanok mint a Torrente csak humor nélkül?
Összeköltözés előtt illik egyedül élni.
Ha valaki a szüleit ápolja, az megint egy másik kategória.
Viszont nehezen képzelem el, hogy egy 30 éves férfi ne keressen annyit, hogy fenntartson egy albérletet. Ha nem képes erre, akkor ott már bajok vannak.
sok dolgot elrontottam az életben, e miatt csak 30 éves koromban fog sikerülni elköltözni otthonról.
most megtudtam hogy nem érek semmit. jó tudni.
majd pár hónap múlva kiderül hogy milyen nehéz is egyedül élni.
szerintem sokan feleslegesen verik erre magukat mert szerintem egy semmiség az egész. főleg úgy hogy gépesített háztartások vannak ma már nem nagy cucc be rakni a ruhát a mosógépbe ami ki is szárítja. max ki kell vasalni stb nem munka....
túl van ez értékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!