Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Na jó kérdezek akkor mást, mert ezzel, hogy ki mit ad a párkapcsolatba, mit nyújt a másiknak, nem igazán jutottunk düllőre:
Akinek a másik személyisége kevés és a javait is nézi (külön lakik e, van e kocsija, stb.) az megérdemli hogy hűséges legyen hozzá a párja?
Nem ezt kérdeztem. (Igaz az előző kérdésemre sem kaptam olyan választ, amit kérdeztem, meg sem lepődök.)
Na de akkor hogy hat ki a személyiségére?
Szerintem 40 évesen már illik külön menni, de exem nem akart eljönni.
Nem jött hozzám, mert nem akarta hogy valamit neki is bele kelljen adni a rezsibe .
Nem volt autója se. Végül nem a szegénysége miatt hagytam el hanem azért mert soha nem ért rá. Sosem irt magától csak ha én irtam és mindig én hívtam . Egyszerűen passzív volt. Utólag nem tudom hogy mit gondoljak , vagy meleg volt (mindig a barátjával kocsikázott), vagy volt már nő hiszen rám heti egyszer volt csak ideje.
Más az hogy illik elköltözni, és más az ha el tud. Nézd meg a mai fizetéseket, és az ingatlan és albérlet árakat! Attól hogy azt mondjuk valakinek, hogy tanulni kell, piac képesnek lenni, attól nem fog tudni azonnal elköltözni. Az ilyen dumáknak nem segítségértéke van, hanem cseszegetési értéke. Azok meg nem szoktak előre vezetni.
Az hogy nem akar a pasi egy nőhöz költözni, az érthető. Kinek hiányzik az, hogy minden apró kellemetlenség után közölje a nő, hogy "ha nem tetszik, haza lehet menni, ez az én lakásom, te itt csak vendég vagy." Van így is épp elég "férfiherélés" a világban, nem hogy ilyen visszaélések.
Gondolom te sem adtál meg neki valamit, hogy ha már eléd helyezett mindenkit. Biztos annyiból állt a közös időtök hogy 90%-ban szét szapultad a helyzetével, és egy kedves szavad nem volt hozzá. Persze hogy akkor inkább a haverjával lóg. A párkapcsolatokat a cseszegetés öli meg és vezet alkoholizmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!