Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha egy 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy 22 éves férfinek 16 éves barátnője van?

Figyelt kérdés

Egy 22 (nemsoká 23) éves ismerősöm barátnője 16 éves. Megkérdeztem, hogy mégis mit tudnak együtt csinálni. Megtanulják a szorzótáblát aztán felmondja neki a csajszi a töri leckét amiből holnap dogát ír vagy mi? Ez elég fura nekem, mert oké, hogy "csak" 6 év a különbség köztük, de nem mindegy, hogy milyen korúak, véleményem szerint. Egy 30 és egy 24 éves esetén szerintem sokkal inkább normális mint egy 22 és egy 16 között (teljesen más élethelyzetben vannak). 16 évesen egy lány TALÁN már lehet testileg kifejlett és vonzó, de mentálisan szerintem még nagyon nincs ott, hogy érett legyen egy komolyabb párkapcsolatra. Szerintem kicsit visszataszaító már a gondolat is, hogy egy fejben még gyermekkel van párkapcsolata... 16 évesen még nagyon könnyen befolyásolnak és nem sok rálátásod van a világra, mert jobb esetben még a szüleiddel élsz együtt és sosem dolgoztál főállásban sehol. Ismerősöm szerint ez teljesen normális, mert hát ugye legális. Szerintem normálisnak semmiféleképpen nem az, viszont a legális részével nem tudok vitatkozni (max annyit hogy miért legális az, hogy egy 60 éves lefeküdhet egy 14 évessel, na mindegy...)

Szóval itt a kérdés lényege az lenne, hogy ez morálisan megkérdőjelezhető-e attól függetlenül, hogy (sajnos) ez legális.

A végére még annyi, hogy a nap végén nem igazán érdekel a dolog, hogy ki kicsodával van együtt meg ilyenek, és nem is szeretnék beleszólni a köztük lévő dolgokba, elvégre semmi közöm hozzá, csak kicsit furának tartottam ezt az egészet, és kíváncsi vagyok arra, hogy mások ezt morálisan helyesnek/helytelennek gondolják-e.

2024. jan. 27. 22:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően semmi kivetnivaló nincs benne, de én sem tudnék egy tinilánnyal mit kezdeni. Sőt, nekem már az is probléma volt, hogy a velem egyidős exem még egyetemre járt. Csak a zárthelyi dolgozatok és a vizsgák körül forgott az élete, saját bevétele nem volt, ha bármilyen programot akartunk szervezni a hétvégi filmnézéseken kívül, akkor erősen zsebbe kellett nyúlnom. Ezért most kapni fogok, de egy kevésbé lepukkant helyen simán el lehet verni 10 ezret 2 főre... :D De alapvetően nem ez volt a legnagyobb gond azzal, hogy az exem még nappali szakon tanult. Teljesen más az ember, mikor még főállásban tanul és a szülők tartják el, és teljesen más, mikor már önmagát tartja el, dolgozik és a család ügyeit is átveszi.

23F

2024. jan. 29. 15:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Idealis.
2024. jan. 29. 15:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!