Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az összeköltözésig eltelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összeköltözésig eltelt időnek hol van a lélektani határa 28 körüli dolgozó embereknél esetünkben szerintetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy ő saját lakásban lakik, én viszont albérletben lakótárssal, én vagyok a nő. Ciki, nem ciki nem keresek annyit, hogy megérje egyedül laknom, de nyilván nem kellemes lakótárssal se, örülnék, ha már nem így kéne élnem, minden korombeli barátnőm előrébb tart, vagy ha nincs is párja megoldja a fizujából az egyedül élést.

Fél éve vagyunk együtt ő nem hozta szóba meg az összeköltözést, szerintem ő jól elvan a mostani életével, nem tudom egyáltalán meg akarja-e tenni ezt a lépést. Én nem hozhatom fel, mert én lennék a kiszolgáltatott helyzetben, lényegében véve nyilván nem szeretném, ha holmi aranyásónak gondolna, mert szeretnék végre normális felnőtt életet élni vele együttélve, de ezt a saját lakásában célszerű megoldanunk, mert úgy lenne olcsóbb mindkettőnknek.

És hiába tudom, hogy normális, hogy egy pár egyik tagjának nincs lakása, de amíg ő nem veti fel, mint lakástulajdonos, addig nekem nem illik "szervezni".

Sajnos attól tartok, hogy ha X idő után sem akar velem élni, akkor ez csak kidobott idő vele, mert miért legyek 1-1,5 év utan is valakivel, aki nem is akar velem lakni? Nálam itt van ez a lélektani határ, de sajnos az anyagi helyzetem miatt nem vethetem fel neki, hogy ezért is jó lenne vele laknom, mert nekem is kellemetlen hogy ez van.

Őszintén, soha nem is gondoltam hogy èrdekelhetek bárkit, akinek saját lakása van. Egy barátnőm sincs, akinek a párjának lett volna, mindent a nulláról oldottak meg, aztán persze idővel örököltek, meghaltak nagyszülők, házasság lett, sikerült sajáthoz jutni 30 alatt meg gyereket szülni.

Igen, kicsit az is rajtam van, hogy azt érzem kifutok az időből, nincs mire vàrnom, de nyilván a páromon ilyen nyomás nincs. Ettől függetlenül én ennyi idősen nem tudok komolynak tartani egy kapcsolatot, ha még az összeköltözés se merül fel.

A korábbi kapcsolataimban nem tudott felmerülni az együttélés, mert nem voltunk olyan helyzetben, hogy közös albérlet legyen, egyetemistaként sajnos ez volt a normális.

2024. jan. 26. 09:40
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
20-as arra akartam utalni, hogy ő nagy gamer, minden este játszanak online a legjobb barátaival (nagyon ritkán hagy ki ilyen lehetőséget mondjuk azért, hogy velem legyen az adott este), és a velem való programjait is ahhoz igazítja hogy milyen más programjai vannak a barátaival és ez nagyon nincs rendjén úgy vélem, én kéne fontosabb legyek náluk, ha komolyat akarna... Nem tudom, hogy ez a hobbi esetében függőség-e nekem introvertált hobbijaim vannak, tuti látok annyi sorozatrészt egy héten, ahányszor ő a barátaival játszik online és ezzel nem is lenne baj, de egy ilyen alkalomnál sem lehetek fontosabb azt érzem... ha nincs megbeszélve játék, akkor persze szexelni akar velem egész este. Én nekem nem fontosabb a sorozatom, ha vele akarok lenni, le tudom rakni, ő viszont nem rakja le a játékot miattam. Tehát nem csal meg, de ha nem akar tőlem komolyat, az nálam azt jelenti, hogy valószínű még nem élte ki magát, vagy nem én vagyok az "igazi", hogy feladjon valamit a haverozásból meg a játékból. Emiatt gondolom, hogy akadhat olyan lány, aki szintén nagy barátfüggő meg mondjuk szeret is játszani (vannak gamer lányok), szóval nem tartaná ezt problémának. Nekem már az se nagyon fér bele, hogy haverok nélkül ők nem nyaralnak. De így meg nem a párkapcsolat fontos nyaraláskor se, hanem a hülyülés. Plusz egyszer részegen kb. a srácok hisztiztek hogy a lányoknak milyen gáz igényei vannak nyaraláskor. Persze, mert szerintünk a normális az, hogy kettesben nyaralunk a szerelmünkkel, nekik meg ez nem fontos. De tényleg vannak olyan lányok, akik élnek-halnak a haverokért, meg a bulikért, meg az online világokért. Ehhez képest úgy érzem minden amit én szeretek, neki merő dögunalom és csak kényszerből jár el velem randizni olyan programokra amiket én szervezek.
2024. jan. 26. 15:49
 22/29 A kérdező kommentje:
Működnek introvertált-extravertált házasságok is, de bennük van valami közös vagy olyan kompromisszumkészség, ami nem sérti az intimitásukat. Az nem kompromisszumképes dolog, hogy neki mai napig a haverok az elsők, én vagyok a másodlagos. Nem fogom bírni, megbeszélni meg nem lehet vele, ha nem tart ott a fejlettségi szintben, hogy másképp gondolkodjon, ezzel csak kényszeríteném valamire, amit nem akar. És akkor kezdtem el gyanakodni, amikor megismertem az egyik volt egyetemi társát aki rögtön azt emelte ki hogy mennyit játszanak ezek a fiúk, neki már komoly kapcsolata van, és fél év után már egyértelműen a barátnője volt fontosabb mint a haverozás, mert ennek így kell lennie, ez a normális. Ő mondta azt is, hogy ez prioritás. Azóta is ezen kattogok, mert látom, hogy az én páromnak én sajnos nem lettem prioritás, max. a szex.
2024. jan. 26. 15:54
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

21

Hány éves a barátod? Nekem a 11 éves mostohafiaim ilyenek, kivéve persze a szexet. Még...

Én egy ilyen pasitól megőrülnék, igaz nekem minden hobbim a természethez kapcsolódik, szerencsére a férjemnek is.

De ez a pasi... a leirtakból az jön ki, hogyha nincs jobb programja akkor megdug. Már bocs a nyersségért, de tényleg. De ez egy gyerek. Es ha hasonlo korú mint te, akkor félő az is marad...

2024. jan. 26. 16:14
 24/29 A kérdező kommentje:
23 persze, ő is 28 és sok pasi még 35 évesen is ilyen, sőt. :( De tényleg ismerek lányokat akik ilyen hobbikkal rendelkeznek, találna olyat akinek ez nem gond. De nyilván azert húzza az időm mert tudja h szeretem, és biztosan kapóra jön neki, hogy ìgy legalább elő lehet venni szexre amikor kell neki. :( De semmi másra nem törekszik, ha szerinte ez kapcsolat akkor nagyon fura ágymelegítő szerepben vagyok...
2024. jan. 26. 16:19
 25/29 A kérdező kommentje:
Sőt olyan lányt is ismerek akinek szintén nem áll szándékában elköteleződni. Na kb. Vele is elhetne ilyen laza kapcsolatban, ő se pedzegetné az összeköltözést. És most sem a saját érdekeim nézem, hanem tudom, hogy neki olyan csaj jobb lenne, aki az ő nézeteit ossza, mert én nekem ez kevés, amit ad, másnak meg ugyanennyi elég lehet, hiszen pont ezért van sokféle ember!
2024. jan. 26. 16:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapvsolat csak nálad komoly. Tőle ne várj olyat hogy odavesz magához.
2024. jan. 26. 16:29
 27/29 anonim ***** válasza:

Ok. Most hogy kivesézted miért is lenne jobb neki egy gamer csaj, kezdj el magaddal is foglalkozni. Neked miért jó egy ilyen pasi? Pontosabban pont ő? Hozzád milyen lenne való? (Nem kell ide leirnod, magadban válaszold meg).

Mert ez így csak szexkapcsolat. Ebből nem valószinű hogy lesz több...

Bár a sorozatnézés meg a gépezés pont megfér együtt- ha van 2 szoba- hisz mindkettő otthonülős, de úgy látszik ő nem vesz téged komolyan, az érzéseid egyoldalúak

2024. jan. 26. 16:52
 28/29 A kérdező kommentje:
Mas hobbim is van szerencsére, amit lakáson kívül kell csinálni, bár ő ezek közül sajnos egyikért sem lelkesedik. De átgondolom a szempontjaid. A szerelem irracionális, nyilván vannak tulajdonságai amiért szeretem. A gond az, amit írtok hogy nem vagyok neki olyan szinten fontos, ahogy ő nekem. :( És nem merem kikérdezni, mert abból konfliktus lesz.
2024. jan. 26. 17:13
 29/29 Senior Séf ***** válasza:
Ajánlj fel a barátodnak korrekt lakbért, meglátod, mit reagál rá.
2024. jan. 27. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!