Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerethetek valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerethetek valakit akivel sose voltam együtt?

Figyelt kérdés
Főnököm-ről van szó mar mióta nála dolgozom azóta az eszemben van. 38 éves. Eleinte csak álmodtam vele szinte mindig de mostmár a fejemből sem tudom kiverni. Úgy tűnik hogy ő is szimpatizál velem. Sokszor vitt haza mert messzebb lakom. Előléptetett. Megtudtam hogy hívni akart bulizni. De mióta van barátom illetve már férjhez mentem sokkal inkább távolságtartó lett. (Amit már megbántam) mert lehet kialakulhatott volna valami és most attól félek hogy ezt elcsesztem.. de valahol nem mert qz eszem azt mondja h ő családos ember és jobb hogy így történt... csak én szeretem őt. Bármi lennék neki barát is bármi... 5 -éve dolgozom neki.

2021. aug. 13. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válts munkahelyet. Se neki se nrked nrm lesz jó a helyzet
2021. aug. 13. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek igaza van.

Egyébkent attól meg lehetsz szerelmes hogy valakivel nem vagytok együtt, nem történt fitikailag semmi. Nem ettől függ a szerelem.

Én csak azt nem ertem minek mentél.akkor ferjhez, ha masba vagy szerelmes. Oké, a főni családos, de attol még nem kéne házasságba rohanni massal.

2021. aug. 13. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén sajnálom a férjedet. Ő nyilván szeret, ha feleségül vett, te meg mellette is máson jártatod az eszedet.

Inkább a férjedet kéne megbecsülnöd, nem egy házas férfi után ácsingóznod.

2021. aug. 13. 10:40
 4/9 A kérdező kommentje:
2. Igazad van hülye voltam nagyon.. a biztonságba menekültem...csak nem tudom hogyan tovább.
2021. aug. 13. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Szeretek ott dolgozni olyanok vagyunk mint egy család.
2021. aug. 13. 10:56
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Miért mentél férjhez, ha nem is szereted azt a férfit? Azt meg nehogy elmeséld, miképp nem lehet túllépni egy foglalt férfin.

Önsorsrontás lvl 99

2021. aug. 13. 11:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Azthittem hogy szeretem de tett pár dolgot ami kiábrándított.
2021. aug. 13. 13:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Probaltam vele megbeszelni es aztmondta hogy ezt választottad
2021. aug. 13. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
igen simán lehet.hogy vagy azota kérdező?
2021. nov. 2. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!