Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évig voltunk együtt,3 napja szakítottunk. Ma már mást fog ágyba vinni, szerethetett egyáltalán?
ő : 23
én : 18/L
Nem az a kérdés, hogy honnan tudom biztosra.
Úgyhogy ne ezt írjátok légyszi.
Nézd, én is voltam szerelmes, volt anno egy kapcsolatom, ahol szétmentünk, majd másnap valaki mással voltam már. De akkor már nem voltam belé szerelmes, amikor szétmentünk. Meg nálam a szex és az érzelmek nem függnek össze. Én nem akkor feküdtem le valakivel, ha szerelmes voltam, hanem ha megvolt a vonzalom kettőnk között és vágytunk rá közösen az adott illetővel.
Tehát simán lehet, hogy lefekszik mással, de ezt nem azért teszi, mert nem szeretett, hanem mert már tovább lépett, valószínűleg a kapcsolatotok már akkor a végét járta, amikor még együtt voltatok.
De az is lehet, hogy nem fekszik le senkivel, de majd fog.
Ideje tovább lépned neked is.
Jól teszi.
Mit kellene csinálnia? Siratni a kapcsolatotokat évekig?
Ha meg szakítottatok nem mindegy neked hogy szeretett-e?
De hogy megnyugodj: szerethetett. Nyilván oka van annak, hogy szakítottatok, így három nap múlva egy szexuális élmény semmilyen következtetésre nem ad alapot az elmúlt egy évvel kapcsolatban.
Vigyél te is másvalakit ágyba, lépj tovább :)
Carpe Diem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!