Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feladnàtok az anyagi biztonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnàtok az anyagi biztonságot a szerelem kedvèèrt?

Figyelt kérdés

Tudom meg fogom kapni, hogy aranyàsó meg stb. De itt nem erről van szó. Normálisan èlek , nem vagyok gazdag de megvagyok , segítenek a szüleim is nekem amiben tudnak pl étellel.Megismetkedtem egy fèrfival akiben ne szèpítsem, semmi ambíció, kb. mínuszban van anyagilag stb. Mivel a távolság nagy köztünk ezért csak összeköltözés jöhet szóba minél előbb. Szeretem, imàdom….de… az életvitele ahogy èl és főleg ezek a szokások, mint hitelek meg ahogy bánik a pénzzel. Nincs kimondva de szerintem az anyja is lehúzza pénzzel. Ez az egész , totàl megijeszt. Annyit én sem keresek, hogy pluszban eltartsam őt de én mindig beosztással èltem és kapok segítséget is.

Mi lenne a megoldás ? Tudom szerelemben nem ez számít, és én magamat fenntartom nem tőle vàrom el, de őt is pluszban nemtudom…. Ő meg sajnos néha magàt se mert az anyja lehúzza plusz a hitel.Végre van egy férfi akivel bàrmit el tudok képzelni közös jövőt , erre meg az anyagiak közbeszólnak…..

Bármilyen építő jellegű kritika, tanàcs jöhet. Kèrlek ne bàntsatok.

2023. dec. 21. 15:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Talán annyival lesz jobb, hogy esetleg megembereli magát a delikvens. Legalább látod, hogy képes-e arra, hogy változtasson az életmódján azért, hogy együtt lehessen veled egy lakásban. Ebből lesz látható, hogy valóban komolyan akar téged.

Ha meg azt látod, hogy semmi sem változik, akkor könnyebb lesz elengedned. Érzelmileg nem, de az majd idővel elmúlik. Sokat megspórolsz így magadnak. De ha ennyire fejest akarsz ugrani az ismeretlenbe, akkor tedd, de utána ne hibáztass senkit, csak magad. Az sincs kizárva, hogy pár hónap múlva benned ülepszik le a most túltengő hormongőz. Közben meg ott leszel egy kényszerhelyzetben. Ez kell neked???

2023. dec. 21. 20:24
 32/38 A kérdező kommentje:
A pár hónap már eltelt, és most lett elég ebből az ide-oda utazgatásból, ami fárasztó , időrabló és anyagilag szintén drága ….szóval ahogy most van; ezt nem. Igen legalább meglàtom milyen lesz együtt , működik e egyàltalán lesz e valami fejlődés vagy sem.
2023. dec. 21. 20:52
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Még pár hónap múlva. Nincsen garancia, hogy tovább fog tartani.

Embereket egyébként nem lehet megmenteni önmaguktól, de vannak akiket nem is érdemes.

2023. dec. 21. 20:59
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha.
2023. dec. 21. 22:23
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem az nem szikott tetszenu amikor magasabb anyagi szinten vagyok es a no alattam es eltartasrol beszel..
2023. dec. 22. 11:23
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, nem az a gond, hogy nem él jómodban, nem gazdag. Engem sem érdekelne, ha nincs sok pénze, de látnám rajta az igyekezetet. A te pasid viszont egy léhűtő, a saját leírásod alapján is.

...Megismetkedtem egy fèrfival akiben ne szèpítsem, semmi ambíció, kb. mínuszban van anyagilag stb.

...de… az életvitele ahogy èl és főleg ezek a szokások, mint hitelek meg ahogy bánik a pénzzel....

Jesszus, te erre akarsz alapozni egy kapcsolatot? Csak azért, mert félsz, hogy nem találsz mást? Hát te nem vagy normális, ha ezt bevállalod. Én inkább élnék egyedül nyugalomban.

Aztán majd két hónap múlva jössz sírni, hogy mit csinálj...

2023. dec. 23. 05:43
 37/38 anonim ***** válasza:
50%
36. Kis lány vagy még.
2023. dec. 23. 17:12
 38/38 A kérdező kommentje:
Sírni tudnék :((
2023. dec. 23. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!