Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feladnàtok az anyagi biztonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnàtok az anyagi biztonságot a szerelem kedvèèrt?

Figyelt kérdés

Tudom meg fogom kapni, hogy aranyàsó meg stb. De itt nem erről van szó. Normálisan èlek , nem vagyok gazdag de megvagyok , segítenek a szüleim is nekem amiben tudnak pl étellel.Megismetkedtem egy fèrfival akiben ne szèpítsem, semmi ambíció, kb. mínuszban van anyagilag stb. Mivel a távolság nagy köztünk ezért csak összeköltözés jöhet szóba minél előbb. Szeretem, imàdom….de… az életvitele ahogy èl és főleg ezek a szokások, mint hitelek meg ahogy bánik a pénzzel. Nincs kimondva de szerintem az anyja is lehúzza pénzzel. Ez az egész , totàl megijeszt. Annyit én sem keresek, hogy pluszban eltartsam őt de én mindig beosztással èltem és kapok segítséget is.

Mi lenne a megoldás ? Tudom szerelemben nem ez számít, és én magamat fenntartom nem tőle vàrom el, de őt is pluszban nemtudom…. Ő meg sajnos néha magàt se mert az anyja lehúzza plusz a hitel.Végre van egy férfi akivel bàrmit el tudok képzelni közös jövőt , erre meg az anyagiak közbeszólnak…..

Bármilyen építő jellegű kritika, tanàcs jöhet. Kèrlek ne bàntsatok.

2023. dec. 21. 15:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Milyen téren képzeled el akkor a közös jövőt? Mármint én ha szeretnék gyerekeket (nem tudom, hogy te egyeltalán szeretnél-e), egy ilyen emberrel biztos nem vállalnám be. Ahogy gyerekünk születik és én otthon vagyok vele, miből élnénk? Miből tudnánk félre tenni, mondjuk egy váratlan kiadásra, vésztartaléknak?

Illetve egy felnőtt férfi miért engedi, hogy lehúzza az anyja?

Szóval én összességében biztos, hogy nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba.

2023. dec. 21. 15:29
 2/38 anonim ***** válasza:
76%

En igen, de gyereket nem csinalnek bele. Nagyon sokmindent feladnek, akar az eletem is, de csak addig, ameddig erzem. Ha elmulna a szerelem, az egesz elvesztene minden jelentoseget.

Romeo es Julia ha nem hal meg, szetmentek volna. De szamonra szarabb forgatokonyv nincs, mint nem a szerelmet valasztani.

2023. dec. 21. 15:31
 3/38 anonim ***** válasza:
65%

Nézzünk szélsőséges eseteket...

50 éves omladozó vakolatú, belül kissé már penészes vályogház, 2 gyerek, te otthon a gyerekekkel, annyi tüzelőtök van amit hazaloptok és amit az önkormányzat ad.

A boltban max heti 5000 Ft-ot költhetsz el.

Karácsonykor max egy bejgli lesz, egyéb főételt akkor eszel ha a városi napon ingyen osztanak.

Ebből adódóan lesznek konfliktusok és veszekedések.

A gyerekek nélkülözni fognak, az iskolában kilógnak majd a sorból....azt látják majd h az egyik gyerek kinder buenot kap anyutól ő meg otthon vízben főtt sós krumplit.

Szerelem persze aaaaz van. röpködnek a pillangók és a szerelmével élhet....

2023. dec. 21. 15:35
 4/38 A kérdező kommentje:
Szeretnèk gyereket igen, meg lehet oldani de nehezebb. Igaz ez nem most azonnal lenne terv. A sors fintora , előző párommal hiába volt adott minden anyagiak akkorsem akartam tőle gyereket. Tőle meg igen.
2023. dec. 21. 15:36
 5/38 anonim ***** válasza:
86%
Beszélj vele erről, hátha, de én komoly kapcsolatot nem kezdenék vele.
2023. dec. 21. 15:41
 6/38 anonim ***** válasza:
83%

Nem adnám fel.

N 31

2023. dec. 21. 15:42
 7/38 anonim ***** válasza:
93%

Oké akkor nézz így a dologra: te szereted ezt a férfit, és hajlandó lennél feláldozni az életminőségedet érte, de ő szeret annyira, hogy összeszedje magát, és keritsen legalább egy ambíciót a közös jövőtökért?

Ebben a sztoriban nem csak neked van lehetőséged áldozatokat hozni, hanem neki is, márpedig az ő áldozatai pozitívan térülnének meg.

Tiniként nem fontosak az anyagiak, sőt, gazdagként sem fontosak az anyagiak, de ha fel kell adnod a normál életeded azért, hogy létminimumon vegetálj, akkor - tökmindegy hogy ki mit mond - nem vagy anyagias, ha nem mész bele egy kapcsolatba.

De persze te tudod hogy megéri-e.

2023. dec. 21. 15:44
 8/38 anonim ***** válasza:
86%

Lejjebb tutira nem adnék, ami van az marad is.

Szerelem ide vagy oda.

A mesék azok a fiataloknak vagy a gyermeki lelkűeknek valók.

2023. dec. 21. 15:45
 9/38 A kérdező kommentje:

Ennyire nem szélsőséges a dolog , nem putri és hasonlók. De anyagilag más nagyon a kettő és az anyagiakhoz való hozzáállás.

Esküszöm ha nem ebben élnék azthinnèm egy béna film…..

2023. dec. 21. 15:49
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg egy olyan pasitól akarnál gyereket, akit az anyja is lazán lehúz + még mínuszban jön ki havonta? Aztán nehogy az legyen, hogy majd csinál egy akkora tartozást, amit majd lehet fizetned! Szerelem ide vagy oda az a gyerek szeretetből nem fog jól lakni, nem fog abból felöltözni stb. Ha veled valami történne, ne talán életed veszted, akkor miből fogja magukat eltartani?
2023. dec. 21. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!