Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feladnàtok az anyagi biztonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnàtok az anyagi biztonságot a szerelem kedvèèrt?

Figyelt kérdés

Tudom meg fogom kapni, hogy aranyàsó meg stb. De itt nem erről van szó. Normálisan èlek , nem vagyok gazdag de megvagyok , segítenek a szüleim is nekem amiben tudnak pl étellel.Megismetkedtem egy fèrfival akiben ne szèpítsem, semmi ambíció, kb. mínuszban van anyagilag stb. Mivel a távolság nagy köztünk ezért csak összeköltözés jöhet szóba minél előbb. Szeretem, imàdom….de… az életvitele ahogy èl és főleg ezek a szokások, mint hitelek meg ahogy bánik a pénzzel. Nincs kimondva de szerintem az anyja is lehúzza pénzzel. Ez az egész , totàl megijeszt. Annyit én sem keresek, hogy pluszban eltartsam őt de én mindig beosztással èltem és kapok segítséget is.

Mi lenne a megoldás ? Tudom szerelemben nem ez számít, és én magamat fenntartom nem tőle vàrom el, de őt is pluszban nemtudom…. Ő meg sajnos néha magàt se mert az anyja lehúzza plusz a hitel.Végre van egy férfi akivel bàrmit el tudok képzelni közös jövőt , erre meg az anyagiak közbeszólnak…..

Bármilyen építő jellegű kritika, tanàcs jöhet. Kèrlek ne bàntsatok.

2023. dec. 21. 15:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Szinte nem is ismered. De ha szeretsz kockáztatni, akkor csináld, de a következményeit is vállalva, csendben. Nem valószínű, hogy megéri, sőt, egyáltalán nem a leírtak alapján.
2023. dec. 21. 16:44
 22/38 A kérdező kommentje:

Milliomos már nem leszek, de azért nem mondok le a gyerekről. Egyedül is megoldanàm mèg ha nehèz is. A szegènysèg pedig teljesen relatív. Van aki szerint én is annak számítok , van akinek meg ez egy átlagos dolgozó nő èlete.

Döntést kell hoznom minèl előbb, mert a tàvolság miatt csak a költözés a megoldás ha mellette döntök.

2023. dec. 21. 16:51
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert! De ha nem jól sül el, azt csakis magadnak köszönheted. Ezt tartsd szem előtt.

És legyen terved vészhelyzetre.

Én sosem hittem annyira a távolsági kapcsolatokban, az élet is igazolt mindig. Őszintén irigylem azokat, akiknek mégis sikerült. 😃De erre kevés igazán pozitív példa van sajnos.

2023. dec. 21. 17:18
 24/38 A kérdező kommentje:

Nem annyira nagy a tàvolsàg, csak mindennapi ingázás azért nem megoldható így.

Fèlek de igazából olyan sok vesztenivalóm nincs. A gyerek tèma meg nem azonnal aktuàlis , csak szeretném.

2023. dec. 21. 17:49
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem éri meg. Nagyon nem éri meg.

Nézd, ne költözz vele össze. Mondd meg, hogy van egy éve összeszedni magát anyagilag, és akkor lehet szó az összeköltözésről.

2023. dec. 21. 18:05
 26/38 A kérdező kommentje:
Egy èvig nem bírnànk ki ennyi talàlkozàssal, a mindennapi ingázás meg a munkàm miatt nem megoldható. Meg én úgy vagyok vele együttélés során derül ki, hogy működik e.
2023. dec. 21. 18:12
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

26. Ha nem tesz meg érted ennyit, akkor mást sem fog.

Ilyenről ne várj gyereket inkább, engedd el..

2023. dec. 21. 18:13
 28/38 A kérdező kommentje:
Nem egyről beszélünk. Én nem bírnàm ki egy èvet így ebben a formában ahogy most van, mert ahogy írtam az ingázás nem megoldható.
2023. dec. 21. 18:15
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, persze, az együttélés alatt sokminden kiderül. De nagyon nagy a kockázat. Ha összeköltöztök, az neked nagyon sokba kerülhet, és nem lesz egyszerű felszámolni. Nekem is együttélés során derült ki, hogy nem megy. Gazdaságilag, érzelmileg egyaránt padlót fogtam, mai napig nyögöm a következményeit.

N

2023. dec. 21. 19:19
 30/38 A kérdező kommentje:

Lehet, de ha évekig húzom mivel jobb? Nem kamaszok vagyunk már, hogy rendben legyen az, hogy csak néha tali…

Igen , félek én is a csalódàstól bevallom.

2023. dec. 21. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!