Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feladnàtok az anyagi biztonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnàtok az anyagi biztonságot a szerelem kedvèèrt?

Figyelt kérdés

Tudom meg fogom kapni, hogy aranyàsó meg stb. De itt nem erről van szó. Normálisan èlek , nem vagyok gazdag de megvagyok , segítenek a szüleim is nekem amiben tudnak pl étellel.Megismetkedtem egy fèrfival akiben ne szèpítsem, semmi ambíció, kb. mínuszban van anyagilag stb. Mivel a távolság nagy köztünk ezért csak összeköltözés jöhet szóba minél előbb. Szeretem, imàdom….de… az életvitele ahogy èl és főleg ezek a szokások, mint hitelek meg ahogy bánik a pénzzel. Nincs kimondva de szerintem az anyja is lehúzza pénzzel. Ez az egész , totàl megijeszt. Annyit én sem keresek, hogy pluszban eltartsam őt de én mindig beosztással èltem és kapok segítséget is.

Mi lenne a megoldás ? Tudom szerelemben nem ez számít, és én magamat fenntartom nem tőle vàrom el, de őt is pluszban nemtudom…. Ő meg sajnos néha magàt se mert az anyja lehúzza plusz a hitel.Végre van egy férfi akivel bàrmit el tudok képzelni közös jövőt , erre meg az anyagiak közbeszólnak…..

Bármilyen építő jellegű kritika, tanàcs jöhet. Kèrlek ne bàntsatok.

2023. dec. 21. 15:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Ő vajon miért akar összeköltözni? A biztos anyagiak miatt. Én szóba se állnék vele.
2023. dec. 21. 15:49
 12/38 anonim ***** válasza:
91%
Én nem venném a nyakamba ezt a pasast. És végképpen nem költöznék össze vele rövid idő után. Valójában sokat nem tudsz róla még, amit tudsz is az negatív. A nemi vonzalom ami jelenleg dúl, kevés egy gyerek eltartásához. Csak a hormon háztartásra nem lehet alapozni teljes mértékben. Ezt még gondold át. Azért van eszed, hogy használd is. Sokan nem teszik, csak a mának élnek. Meg is lehet nézni, hogy hogyan is élnek.....
2023. dec. 21. 16:02
 13/38 anonim ***** válasza:
20%

Összeköltözés mehet, és majd meglátjátok...a férfinak fel kell nőnie a szerepéhez, és ezt egy nő mellett lehet könnyebben meg tudja csinálni....vagy nem, de ha akarja próbálja meg.

Ha "eltartod" egy-egy alkalommal azzal nincs baj, bármikor lehet olyan élethelyzet, amikor ilyesmi alakul, a férfi a feleségét -és a gyermekeit amúgy is sokszor eltartja, ha épp az a koncepció.

2023. dec. 21. 16:05
 14/38 anonim ***** válasza:
36%
A szerelemért feladnék mindent.
2023. dec. 21. 16:06
 15/38 anonim ***** válasza:
61%
Feladtam. Amúgy egy rakat szar volt az akkori kapcsolatom, csak ezt nem tudtam, mert nem volt benne tapasztalatom, azt hittem, hogy amúgy ez jó meg minden, csak én érzem rossznak. Gazdag apuka, vett volna lakást is, így is heti szinten dobálta a fiát 20asokkal (2011-ben ez sok pénznek számított), gyönyörű kertes házban laktak, minden apple terméke megvolt, ha kijött az új iphone akkor meg is kapta. Ő meg programozónak tanult egyetemen, úgyhogy pár év és jól kereső ember lett volna, akkor összeköltöztünk volna és igazából anyagi szempontból mindenem meglenne és nem is kéne dolgoznom (csak valszeg kövér és alkoholista lennék akit bántalmaz a férje). Na de jött a nagy szerelem. Mert végre foglalkozott velem valaki. Akivel lehetett beszélgetni, hülyéskedni, és éreztem, hogy vonzónak talál (exem nem akart szexelni velem). Fél évig szenvedtem a kérdésen hogy mit csináljak, végül mentem a szívem után a csóró sráchoz, akit az anyja egyedül nevelt és ha az apja általi gyerektartást nem kapta volna meg, akkor nem is tudtak volna a fizetéséből megélni. Nekem viszont a lelke jobban számított. Nem vagyunk már együtt amúgy, de nem bántam meg a döntésem :)
2023. dec. 21. 16:22
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Nincs megoldás. Ha csak egyszerűen csóró lenne, de igyekezne ebből kitörni, akkor talán. De az anyagi gondok, az alacsonyabb életszínvonal megölik a szerelmet, és ott maradsz anyagilag és érzelmileg kifosztva. Sajnos tapasztalatból beszélek. Nem éri meg.

N

2023. dec. 21. 16:30
 17/38 anonim ***** válasza:
80%
Én dobnám, úgyis jön más. Mindig jön más.
2023. dec. 21. 16:31
 18/38 anonim ***** válasza:
93%

Soha. Arról nem beszélve, hogy az ilyen emberre nem tudnék felnézni, így nem tudnék beleszeretni sem. Csak lenézni tudom az ilyen cél nélküli senkiket. Pasit pedig akkor sem tartanék el, ha milliomos lennék.

Ha belemész te is megfogod bánni, amint felszáll a lila köd.

2023. dec. 21. 16:36
 19/38 A kérdező kommentje:

Jó olvasni pozitív példát is, de van negatív is. Sajnos nekem nem jön könnyen az ismerkedés sem és a szerelem sem. Bár csinosnak és kedvesnek mondanak mások, a férfiak alig vesznek észre. És sokszor érzem azon is, hogy kamu. Rajta az őszinte érdeklődést làtom, nem érzem azt, hogy ( ahogy valaki itt írta ) a biztos anyagiakra hajtana.

Mert egy hétköznapi, dolgozó nő vagyok nem egy milliomos akin lenne mit hasznos húzni.

Ha hagyom menni, bánni fogom… ha meg vele leszek lehet azt bànom meg.

2023. dec. 21. 16:38
 20/38 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen háttérrel nem vállalunk gyereket.

Ez nagyon felelőtlen, szerintem tegyél is le a dologról.

Szegénységbe nem szülünk. Én amióta az eszemet tudom így élünk, nem is tervezek gyereket. Hacsak nem a párom lesz milliomos. Tegyük fel, lesz egy jó állása. (Ő még tanul, egy vizsgája van hátra.)

2023. dec. 21. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!