Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha néhány hónapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha néhány hónapi ismeretség után kiderülne a szerelmemről (ő maga mondta el),hogy öt gyerekes családanya?Folytassam a kapcsolatot? A nő 39 éves,én 47.

Figyelt kérdés
2023. dec. 10. 16:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a párja bántalmazta is,menekülniük kellett anyaotthonba.
2023. dec. 10. 17:49
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Majd a bántalmazó megszerezte mind az 5 gyereket:) Nem kell mindent elhinni.
2023. dec. 10. 17:51
 23/29 A kérdező kommentje:
Biztosabb volt az anyagi háttér.
2023. dec. 10. 17:57
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy ilyen bántalmazó kapcsolat esetén is az apának ítélik a gyerekeket, mert ott biztosabb az anyagi és az érzelmi háttér, de attól még az anyuka láthatja a gyerekeit. Még drogosoknak és alkeszeknek is engedélyezik a felügyelt láthatást. Ha megtiltják, hogy egyáltalán láthassa a gyerekeit, annak brutál komoly oka kell, hogy legyen.
2023. dec. 10. 18:21
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nincs neki megtiltva, csak nem nagyon van kedve hozzá (mint ahogy néha az elvált férfiak teszik) és egyszerűbb úgy előadni az új palinak, hogy az apa olyan befolyásos, hogy eltiltották még a láthatástól is"szegényt".
2023. dec. 10. 21:01
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

24-es, az anyagi háttér lehet, de hogyan lehet biztosabb az érzelmi háttér a bántalmazó apánál?

Annyi ellentmondás van ebben a történetben, hogy én továbbra is fenntartom, hogy kamu.

2023. dec. 10. 21:07
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én felejtősbe tenném: elég sok problémát hordoz egy ilyen "lehetőség".
2023. dec. 10. 21:16
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tegyük fel, neked abszolút oké a gyerek(ek), de már maga az is problémás, hogy hónapok múlva tudtad meg ezt az „aprócska” tényt. A történet többi része meg még gázosabb, leírták többen, nagyon durva dolgot kell ahhoz csinálni, hogy meg legyen vonva a láthatás. De ha csak „szimplán” nem látogatja őket, az se jó, ha meg a férfi megfélemlíti, azért nem, abba is gondolj bele, akarsz-e belemászni… De az egész sztori nem kerek, nem szokták ám bántalmazó apáknak ítélni a gyerekeket. Én megszakítanám a kapcsolatot. Nő vagyok, gyerekem is van, elváltam, elképzelhetetlen, hogy akivel ismerkedek, ne tudjon róla hamar. Ha igaz a sztorid, akkor a nő hazudik jobbra-balra, elhallgat dolgokat, és majd lehet, hogy pár hónap múlva csepegtet megint vmi „apróságot”.
2023. dec. 10. 22:04
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tegyük fel, hogy minden szava igaz... Ebben az esetben is megazakítanám a kapcsolatot. Először is titkolózott/hazudott.

Egy agresszív, bántalmazó ex neked sem egészséges. Lehet még vele komoly problémád.

Ha a nő nem neveli a gyerekeit, az nem jelenti azt, hogy nem köteles gyerektartást fizetni. A következő években anyagi öngyilkosság összekötni vele az életed.

2023. dec. 10. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!