Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha néhány hónapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha néhány hónapi ismeretség után kiderülne a szerelmemről (ő maga mondta el),hogy öt gyerekes családanya?Folytassam a kapcsolatot? A nő 39 éves,én 47.

Figyelt kérdés
2023. dec. 10. 16:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
49%
Én nem folytatnám és azért, mert letagadta, eltitkolta a saját gyerekeit. Ilyen "nőtől" nem várhatsz semmi jót.
2023. dec. 10. 16:49
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Annak oka van, ha egy anyától megvonják a gyerekei láthatását. Egy kollégáméknál is így volt Fehérváron, az apuka neveli mind az 5 gyermeket, mert az anyukát a bíróság alkalmatlannak találta gyereknevelésre.
2023. dec. 10. 16:51
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Amelyik nőtől elveszik a gyerekeit, azt érdemes nagy ívben kerülni.
2023. dec. 10. 16:56
 14/29 anonim ***** válasza:
47%
Problemas lesz. Szerintem lusta
2023. dec. 10. 16:58
 15/29 anonim ***** válasza:
50%
Lusta 😂😂😂
2023. dec. 10. 17:02
 16/29 anonim ***** válasza:
48%

Hogy nézhet ki levetközve, meglátnad egyből elmenekülnél..

Ennyi kölköt a putrisok potyogtatnak, normális nő biztos nem (én is nő vagyok egyébként).

2023. dec. 10. 17:06
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem folytatnám az ismerkedést vele. Több okból is. De te azt csinálsz, amit akarsz.
2023. dec. 10. 17:10
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
16-os, nem biztos. A szomszédomnak 5 gyereke van, félmaratonokat fut, semmi gond az alakjával. Természetesen nem feszes mindenhol. De öszintén, én egy középiskolában dolgozok, a lányok 30%-ának rosszabb alakja van, és löttyettebb, mint a szomszédom. És nem putris, hanem tanult nő. Persze az itt említett nő lehet gáz.
2023. dec. 10. 17:19
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy apánál vannak elhelyezve, de te azt írod, nem láthatja a saját gyerekeit. Na erre nagyon nyomós ok kell. Van távoli rokonom, aki egy börtöntölteléknek szült, de konkrétan ki-be járkált a sittre a csávó, többet volt bent mint kint és még neki is ítéltek meg láthatást felügyelet alatt.

Ahhoz mit kell már csinálni, hogy anya létedre ne láthasd a gyerekeidet?!

2023. dec. 10. 17:35
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg bántalmazta a gyerekeket, vagy nem szándékosan de súlyosan veszélyeztette őket vagy drogfüggő. Kb ilyen indokokat tudok elképzelni, hogy ne is láthassa őket. Én hanyagolnám, mert fixen problémás.
2023. dec. 10. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!