Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetsz szerelmes, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetsz szerelmes, ha nem vagy párkapcsolatban az adott személlyel?

Figyelt kérdés
Az ok most lényegtelen (viszonzatlan, külső körülmények, stb.).

2022. aug. 14. 18:14
A kérdező szavazást indított:
Igen, érezhetsz igazi szerelmet úgy is, hogy nem vagy együtt az adott személlyel.
Nem, valódi szerelmet csak párkapcsolatban élők érezhetnek a másik felé.
45 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Van (volt )közöttetek kontakt?
2022. aug. 14. 18:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdeztem, de igazság szerint szívesen olvasnék személyes sztorikat, ha van valakinek.
2022. aug. 14. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
mindig rágondolsz például?
2022. aug. 14. 18:25
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy lehetsz. Csak nem sok jó lesz belőle.
2022. aug. 14. 18:27
 5/13 harebell ***** válasza:
100%
Nagyon sokféleképpen definiáljuk és éljük meg a szerelmet, ez alapján nem érezném reálisnak kijelenteni, hogy ez vagy az nem lehetséges. Én nem tudom magamról elképzelni, hogy viszonzatlanul legyek szerelmes valakibe, valamiféle fellángolás vagy vonzalom lehet, de az érzelem kialakulásához nekem kell egyfajta kölcsönösség, eddigi tapasztalataim szerint legalábbis. Más viszont tud akár évekig is egyoldalúan szerelmet táplálni más felé, szóval persze, lehetséges, van ilyen.
2022. aug. 14. 18:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam sokszor viszonzatlanul szerelmes. Legalábbis azt hittem. Izgultam, zavarban voltam, repkedtek a pillangók, féltékeny is voltam, tetszeni akartam és figyelmet felkelteni stb.

Aztán lett kapcsolatom. Nem vagyok zavarban, otthon érzem magam, önmagam lehetek. Sosem voltam féltékeny.

Szerintem a plátói szerelem is lehet jó. Nekem jó volt. Motiváltak, feldobták a napjaimat. Például megtanultam egy nyelvet. De teljesen más érzés, mint az, amikor egy viszonzott szerelmi kapcsolatban vagy. Ekkor engedheted el magad igazán, bem kell titkolnod vagy szégyellened az érzéseidet. Kimutathatod és megélheted őket. Szerintem tehát igazi szerelmet viszonzott formában lehet érezni.

2022. aug. 14. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem definíciója egyénenként változik, de lehetsz, igen. Bennsőséges viszony alakult ki köztünk hosszú idő után, pedig csak mindvégig csak találkozgattunk "jól érezni magunkat". Én ezt annak vettem, hogy számára is többet jelentek romantikus értelemben, és megpróbálhatjuk magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat. Sajnos kijelentette, hogy nem szeretné. Mégis, számomra továbbra is ő jelenti az egyetlent és azt, akivel együtt akarok lenni.
2022. aug. 14. 18:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Végre egy normális szavazás (rész)eredmény. Én szinte mindig úgy vagyok, most is😂 Mindig azt hallom, hogy olyan nincs🤦🏽‍♀️ Visszakérdezek, hogy ok.,akkor mi kell ahhoz, hogy lehessek? Csak ha már dugtunk? Hülyeség, mert mi van azokkal, akik nem? Pl.impotens nem lehet szerelmes? Vagy tini, akik még csak "járnak", de dugni csak később fognak? Vagy betegek, öregek? Akik vallási okból csak esküvő után dugnak? Nekik senki nem kérdőjelezi meg a szerelmét.

Vagy szoktak még azzal jönni, "nem is ismered". Mert nem járunk? Ok.,de akik 3 randi után "járnak", ők már nyugodtan lehetnek szerelmesek. Biztos jobban ismerik egymást, mint én, a "szerelmem", akit X éve ismerek és minden helyzetben láttam már.

Szóval a helyzet az, hogy még mindig nem tudtam meg, hogy konkrétan mi az, amitől már lehetek. Senki nem tud válaszolni, még pszichológust is kérdeztem.

Amíg nincs válasz, szerintem bárki, bármikor bárkibe lehet szerelmes, nem kell a párjának lenni.

2022. aug. 14. 20:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sajnos
2022. aug. 14. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A szerelem jöhet bármikor, nem csak párkapcsolatban. Legrosszabb esetben viszonzatlan, reménytelen, soha be nem teljesülő..de attól még szerelem.
2022. aug. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!