Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan kapcsolatban ahol mindkét fél nagyon szerelmes volt?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Hogy jöttetek össze? Hogy lett vége?

2022. jún. 3. 03:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem mert az csak a nőknek jár!
2022. jún. 3. 03:40
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Olyan volt amit majd megtapasztalsz, amikir nálatok is így lesz.
2022. jún. 3. 06:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, én. Illetve mi. Itt ismertük meg egymást négy évvel ezelőtt. Összeköltözés lett belőle, majdnem házasság is, amit buta módon lemondtam. Lángoltam tőle végig. Olyan érzéseket váltott ki belőlem mint még soha senki. Jó lenne az időt visszapörgetni és újra vele lenni. Én őt elfelejteni soha nem fogom, annyira mély volt és meghatározó az életemben. Kb másfél hónapja mentünk szét és borzasztóan hiányzik, de nem ment, mert ő utálta a családomat, én is összevesztem az anyjával és állandó veszekedés volt köztünk. Jobban kellett volna csiszolódni egymáshoz. Nagyon megbántottam őt sokszor amit akkor nem is láttam, csak most döbbentem rá a tetteimre, és ahogy telik az idő egyre rosszabbnak érzek mindent.
2022. jún. 3. 07:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Most is ilyenben vagyok :)

Olyan, mint egy valóra vált álom :D Nagyon jó, örülök neki, hogy megtaláltam. Társaságon keresztül jöttünk össze, egyik házibuliba meghívta őt is egy közös barátunk, és hát onnantól nem volt megállás, első pillanattól kezdve nagy volt az összhang.

Egyelőre házasság és két gyerek van az egyenlet végén, és remélem úgy "vége" nem is nagyon lesz soha, mint válás meg ilyenek.

2022. jún. 3. 07:16
 5/7 anonim ***** válasza:
persze
2022. jún. 3. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szintén egy valóra vált álomban élek, épp 2 hete házasként.

Amúgy neten ismerkedtünk meg, 40+-osak vagyunk.

2022. jún. 3. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Igen az elején dúlt a szerelem. Egyik osztalytarsam volt akivel annyira talált a szó hogy annak ellenere hogy alacsonyabb volt nálam ossze jöttünk. En vagyok a lány.

Aztán 1 év után annyira nem éreztem magam nőnek a magasság különbség miatt hogy elmúlt a szerelem és vége lett.

2022. jún. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!