Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak észre veszik egymáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak észre veszik egymáson, ha szerelmesek? Pl. megyek a párommal az utcán, és összefutok azzal a férfival, aki szerelmes belém. Vajon észre veszi a párom, hogy a srácnak érzései vannak irányomban?

Figyelt kérdés

2022. máj. 1. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2022. máj. 1. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
nem feltétlen. el lehet árulni az érzelmeket.
2022. máj. 1. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán
2022. máj. 1. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ha ugy nez ratok a srac, hogy vegignez mindkettotoket, ranez a kezetekre ami fogja a masiket es minden vilagfajdalom benne van a tekinteteben, esetleg a sirastol elcsuklo hangon radkoszon, hogy szia petra… es mar megy is tovabb lesutott szemekkel, akkor esetleg… Egyeb esetben ha csak normalisan elsetaltok egymas mellett mindenfele fura interakcio nelkul, akkor ketlem.
2022. máj. 1. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Párom elvitt a haverjához aki rám nyomult a háta mögött es online cseteltem vele.

Es amikor hármasban voltunk a srác is és én is zavarban voltam. Párom dumált leginkább, a srác meg próbálgatott reagalni meg jofej lenni.

Párom semmit nem vett észre az égvilágon az egészbol. De tudta nélkul lejáratott ugy a srác előtt. Hogy azutan már nem akart tőlem semmit a srác.

2022. máj. 1. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
*elvitt a haverjához aki korábban online nyomult rám
2022. máj. 1. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!