Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak észre veszik egymáson, ha szerelmesek? Pl. megyek a párommal az utcán, és összefutok azzal a férfival, aki szerelmes belém. Vajon észre veszi a párom, hogy a srácnak érzései vannak irányomban?
Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 08:59
2/6 anonim válasza:
nem feltétlen. el lehet árulni az érzelmeket.
4/6 anonim válasza:
Gondolom ha ugy nez ratok a srac, hogy vegignez mindkettotoket, ranez a kezetekre ami fogja a masiket es minden vilagfajdalom benne van a tekinteteben, esetleg a sirastol elcsuklo hangon radkoszon, hogy szia petra… es mar megy is tovabb lesutott szemekkel, akkor esetleg… Egyeb esetben ha csak normalisan elsetaltok egymas mellett mindenfele fura interakcio nelkul, akkor ketlem.
5/6 anonim válasza:
Párom elvitt a haverjához aki rám nyomult a háta mögött es online cseteltem vele.
Es amikor hármasban voltunk a srác is és én is zavarban voltam. Párom dumált leginkább, a srác meg próbálgatott reagalni meg jofej lenni.
Párom semmit nem vett észre az égvilágon az egészbol. De tudta nélkul lejáratott ugy a srác előtt. Hogy azutan már nem akart tőlem semmit a srác.
6/6 anonim válasza:
*elvitt a haverjához aki korábban online nyomult rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!