Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mennyire tudjak hitelesen eloadni,hogy mennyire szerelmesek egy nobe,kozben meg masoknak csapjak a szelet titokban?
Figyelt kérdés
Nagyon elovigyazatos vagyok ugy alapjaraton az emberekkel, ennek nyomos okai vannak, de a ferfiak eseteben meg annal is jobban.
Van egy kapcsolatom 4 honapja, ugy viselkedik,mint aki nagyon szerelmes, viszont a telefonjat nagyon dugdossa, veletlen se lassam meg,hogy kivel beszelget. Egyszer meglattam,hogy az exenek ir,rakerdeztem, csak beszelgetnek,mert jo baratok maradtak. Azota csinalja ezt a titkolozast..
Illetve azzal a lannyal is dumalgat akit felakart szedni elottem.. elvileg o is csak barat.
Szerintetek?
2022. ápr. 5. 10:12
1/8 anonim válasza:
Olyannal ne igen kezdj, aki jóban maradt az exével... jó tanács. Aki az exével jóban marad az nem véletlen teszi. Gondolj bele mi miatt kell jóban lenni egy olyan emberrel, akivel nem működött a dolog. Simán lehet előadni én például először voltam szerelmes fiatalkoromban utána meg csak jöttek-mentek a nők és nem voltam szerelmes eltudtam játszani, de nem éreztem szerelmet nem nagy színészkedés kell hozzá.
5/8 anonim válasza:
A szerelemvallomások mindig csak az adott pillanatban élnek. Abban a pillanatban hiteles.
A kapcsolatokat ápolni is kell.
7/8 anonim válasza:
mondjuk veled van mert szeret bír jól kijöttök neked ez szerelemnek tűnik, de neki nem ezt jelenti.
8/8 anonim válasza:
Az ilyenektől sikítva menekülj... Ő csak a biztosítós csaj, de amúgy dugom titokban... Ő csak az exem, aki nem kéne, de amúgy könyörgök neki titokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!