Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ereznétek ha a lanybaratotok, akibe titokban szerelmesek vagytok, elkezdene mással randizni?
Figyelt kérdés
Volt már veletek ilyen?2022. márc. 3. 22:10
1/5 anonim válasza:
Féltékenységet…Ha férfi lennék és tetszene, biztos nem hagynám annyiba és lépnék!
3/5 anonim válasza:
Volt, persze! Olyan is, hogy nem csak titokban voltam szerelmes, hanem tudott már róla. Aztán elkezdte ecsetelni, hogy a másik srác milyen cuki, meg hol randiztak, hogy vitte ágyba, stb. Én pedig szép csendben falnak mentem. 😌 Hála az égnek, már nem tart (a barátság, nem a falnak menés)...
4/5 anonim válasza:
Nem szeretek bele a lánybarátaimba (azért, mert barátok), tehát ilyen nálam nincs.
5/5 anonim válasza:
miért nem mondod el neki, hogy érzel iránta valamit? lehet ő is érzett, de mivel azt hitte közömbös neked nőként, inkább tovább lépett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!