Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban élők! Hogy kezelit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élők! Hogy kezelitek, hogy többé már nem lehettek szerelmesek? Van valaki, akin titokban jár az eszetek?

Figyelt kérdés

Én elképesztően rosszul.

Ürességet érzek, szeretném újra érezni, azt a bizonyos rózsaszínfelhőt...

Nyilván nem akarok butaságot csinálni, mert ez is csak ideig-óráig tartana, és aztán megint jöhet az üresség-érzet.

Ne kövezzetek meg, de annyira hiányzik ezaz érzés, hogy kezdek többet belegondolni teljesen őrült dolgokba. Pl.a hozzám "legközelebb" álló nem vérrokonom a férjem testvére, akiről néha észrevettem hogy "figyelget"... Persze, gondolom fűvel-fával ezt csinálja, meg amúgyis lényegtelen, de ez kicsit megbolondította az elmémet.

Amúgy utál, meg gondolom nem vagyok szimpatikus neki és én mégis állandóan erről gondolkodom, hogy vajon most tetszem neki vagy nem. Annyira gyűlölöm magam emiatt, és én annyira nem akarom ezt érezni. Egyáltalán miért pont ő lett az, aki ezt érezteti velem?

Nagyon üres lehetek belül azt hiszem.

Ti hogy élitek ezt meg?

27/N

2021. ápr. 21. 21:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha ezen kattogsz ilyen fiatalon akkor ez nem lesz hosszú házasság. Inkább azon kezdj gondolkozni hogy mi hiányzik a kapcsolatból, hogy tudsz változtatni rajt.
2021. ápr. 21. 21:30
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

16 éve vagyok nős. Őrúlten szerelmes lettem az utóbbi időben. Állandóan rá gondolok. Hajt a szexuàlis vágy. Sokkal többet szexelünk mint valaha. Ez a nő a feleségem, akibe ismét beleszerettem.

Ilyen opció nincs nàlad?

2021. ápr. 21. 21:31
 3/26 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne lehetnék szerelmes, ha házasságban élek? És miért ne lehetnék éppen a férjembe szerelmes?
2021. ápr. 21. 21:32
 4/26 anonim ***** válasza:
23%
Ha egy nőnek nincs problémája, akkor csinál magának. 😁
2021. ápr. 21. 21:33
 5/26 anonim ***** válasza:
21%

3, Örülök hogy nálatok Sohaországban az Operenciás tengeren túl mindenki boldogan él, amíg meg nem hal. 🙂

Itt nálunk a Földön ez egy tündérmese.

2021. ápr. 21. 21:35
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy normális párt választottam és boldogan tudok élni. Üdv, #3
2021. ápr. 21. 21:39
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Sajnàlom a fèrjed. Veled jól melléfogott.
2021. ápr. 21. 21:40
 8/26 anonim ***** válasza:
53%
Legalább nekem van.
2021. ápr. 21. 21:41
 9/26 anonim ***** válasza:
79%

Basszus... minek mentél akkor férjhez?

Azt én sem értem, miért ne lehetne beleszeretni a másikba újra és újra.

Nekem az felér egy párterápiával, amikor levágatja a haját, és fazonra a bajszát-szakállát. Ilyenkor mindig olyan érzésem van, mintha egy új emberrel csinálnám.

2021. ápr. 21. 22:05
 10/26 A kérdező kommentje:

Ezekszerint mindenkinek jó a házassága, és csak én érzem ezeket...

Én próbálom színesebbé tenni a házasságunkat, de szinte könyörögni kell h akár egy filmet is megnézzünk együtt...

Ebbe fáradtam kissé bele azt hiszem.

2021. ápr. 21. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!