Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szexmentes házasságban él, és egyébként sincs túl jóban a férjével, akkor miért kell titokban tartani, hogy találkozik velem?
Tényleg csóró vagyok :(
A férj sem gazdag,de legalàbb van lakàsa,nekem még az sincs.
Erre annyi fele magyarazat lehet. Te vagy a szeretoje, neked kene ezt tudnod.:) mi lenne ha megkerdezned tole. Szerintem nagyobb esely van megtudni a valaszt ha vele beszelsz es nem idegenektol kerded:)
igy noi szemszogbol pedig azt mondom, h fel masok velemenyetol, agressziv a ferje, megfelelo anyagi hatteret biztosit, ragaszkodik a ferjehez erzelmileg, vagy csk a te fejedet vagja at. Puhatolozz es megtudod:)
És azt honnan tudod hogy szexmentes a házassága, lehet hogy ez csak kamu duma.
Nőben nem szabad megbízni.
Esetleg azért, mert a szeretőknek mindig azt mondják, hogy a házastárssal nincs szex évek óta, hogy elhagyná ha tehetné, csak a gyerek, a közös lakás, stb miatt nem tudja?
Azt hittem, ezt csak a csajok eszik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!