Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban élők! Hogy kezelit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élők! Hogy kezelitek, hogy többé már nem lehettek szerelmesek? Van valaki, akin titokban jár az eszetek?

Figyelt kérdés

Én elképesztően rosszul.

Ürességet érzek, szeretném újra érezni, azt a bizonyos rózsaszínfelhőt...

Nyilván nem akarok butaságot csinálni, mert ez is csak ideig-óráig tartana, és aztán megint jöhet az üresség-érzet.

Ne kövezzetek meg, de annyira hiányzik ezaz érzés, hogy kezdek többet belegondolni teljesen őrült dolgokba. Pl.a hozzám "legközelebb" álló nem vérrokonom a férjem testvére, akiről néha észrevettem hogy "figyelget"... Persze, gondolom fűvel-fával ezt csinálja, meg amúgyis lényegtelen, de ez kicsit megbolondította az elmémet.

Amúgy utál, meg gondolom nem vagyok szimpatikus neki és én mégis állandóan erről gondolkodom, hogy vajon most tetszem neki vagy nem. Annyira gyűlölöm magam emiatt, és én annyira nem akarom ezt érezni. Egyáltalán miért pont ő lett az, aki ezt érezteti velem?

Nagyon üres lehetek belül azt hiszem.

Ti hogy élitek ezt meg?

27/N

2021. ápr. 21. 21:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudjátok megbeszélni, válj el. Túl fiatal vagy ahhoz, hogy boldogtalanul tengesd hátralévő életed, de "legalább" elmondhatod, hogy házas vagy. És nem, gyerek sem fogja ezt feldobni, sem kiskutya. Vagy TI ketten meholdjatok, vagy kuka. Kedves párod nélkül mondjuk nehéz lesz, 1 fecske nem csinál nyarat.
2021. ápr. 21. 22:14
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek jó a házassága, csak van, aki hajlandó tenni érte. És itt nem csak rád gondolok, hanem a férjedre is.

Első lépésként el kéne mondanod neki őszintén, amit itt leírtál. Kivéve a sógoros részt, azzal nem vinnéd előrébb a témát. Jó esetben ő is elgondolkodik rajta, hogy valami nem oké kettőtök között, aztán kitaláljátok együtt, hogy hogyan lehetne megoldani. Vagy nem hajlandó tenni semmit, te pedig vagy félrelépsz, vagy idővel megunod és válni akarsz majd.

Szerintem mondjuk azzal is probléma van valahol, ha ezzel nem egyből hozzá fordulsz. Kérhetsz tanácsot persze, de egy tanács az, ami igazán fontos: kommunikáljatok. Itt hiába mondja azt valaki, vagy akár 100 ember, hogy váljatok, ez nem így megy. Ez a kettőtök kapcsolata, kettőtöknek kell megoldást találni rá.

Nekem a férjem a legjobb barátom és elsősorban hozzá fordulok a problémáimmal. Ezért vagyunk még mindig szerelmesek egymásba, mert ha van is problémánk, megoldjuk közösen.

2021. ápr. 21. 22:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele őszintèn mert ez így nem normális és csak felőröl belülről.

Ha kell, menjetek el egy párterapeutához, tegyetek meg mindent hogy helyre álljon a kapcsolat, mert gondolom nem mindig volt ilyen:)

Ha a párod szeret, akkor biztosan érzi ő is,hogy valami nincs rendben és legalább megpróbál változtatni.

Tanuljatok meg kommunikálni egymással, rengeteg esetben ez az első számú probléma.

Az itt válaszolóknak sem magától megy olyan jól a kapcsolata, tenni kell èrte-mindkèt fèl rèszèről.

2021. ápr. 21. 22:22
 14/26 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam már, szinte a lelkemet is kilehelhetem neki. Elmondtam mit érzek. Még a szexuális életünkkel kapcsolatban is. Szerinte én mindent túlgondolok és annak, amit mondok nincs jelentősége.

Nagyon lazára vette a dolgokat mostanában azt hiszem... Próbáltam rávenni erre-arra, de mind sikertelenül.

Megvan a saját maga életének rendje, és én ezt "csakúgy"nem tudom kibillenteni.

Belefáradtam már folyton könyörögni, elmondani az érzéseim amiket nem vesz komolyan.

Sajnos nem tudok mit tenni, már gyerekünk is van.

2021. ápr. 21. 22:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben én drasztikusabb dolgot tennèk, mert nyilvánvaló hogy elkènyelmesedett és termèszetesnek veszi, hogy ott vagy neki.

Mennyi idős a gyerek ?

Vannak szüleid,rokonaid ahova eltudnál menni pár napra?

Megmondanám, hogy elmegyek pár napra,hogy mindenki gondolja át mit is akar ettől a kapcsolattól, mert ahogy most van úgy nem működőkèpes.

Jobb esetben ilyenkor ráeszmèlnek, hogy valóban fontos vagy te és a kapcsolat és átèrtèkeli a dolgokat. Ha viszont nem így történik és nem törődik az egésszel, az is egyfajta válasz neked, hogy nincs mit várnod már tőle.

2021. ápr. 21. 22:35
 16/26 A kérdező kommentje:
Sajnos sehova nem tudok elmenni...
2021. ápr. 21. 22:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem a szerelem hiányzik mással, hanem belefásultál a házasságodba.

Ha a oárod nem partner, akkor el kell gondolkodni merre tovább. Én pl. simán sokkolnám őt. Megkérdezném tőle, ha így érzek ahogy, akkor engedi-e a szerető tartást vagy válljunk?

2021. ápr. 21. 22:38
 18/26 A kérdező kommentje:
Bonyolult a helyzet, de én sem szeretném viszont ha ő szeretőt tartana... Bizonyára ő is sok lányt szívesen kipróbálna. Nem tudom mi van benne, mert sokszor nem egyértelmű.
2021. ápr. 21. 22:41
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Basszus minek ment férjez...Nyilván nem erre számított.

Nem tudom itt egyesek miért gondolják, hogy csak akkor hűlhet ki egy kapcsolat ha nem tesznek érte. Simán belegebedve is meghalhat, hiszen egyszerűen mások lettek az évek alatt

Kérdező pedig igen fiatal.

Én válnék, mert ebből sok jó nem lesz. Nem hiszek a visszaszeretésben, ez max. úgy működik, hogy a két láng között is van parázs, de nem így mint nálad kérdező

NE akarj így leélni egy életet.

Én voltam szeretője egy házas férfinek. És pont ettől félt mint te. Hogy többé nem lesz szerelmes. De nem engedhette meg magának. Most otthon ül, úgy csinál mint aki boldog és szépen még ötven évig eljátsza, hogy nem hiányzik a szerelem.

2021. ápr. 21. 22:58
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
Hazassagban elek, sajnos 4 honappal a szeretommel valo szakitas utsn is rajta kattogok. Vissza szetetett a felesegebe. Ujra felfedezte a gyereke anyjat. Hat igen van ilyen. Nekem viszont nem megy, hogy kitoroljem azokat az eveket, emlekeket amiket egyutt ateltunk. Nem akarom, gyulolom magam erte de titokban rajta jar az eszem.
2021. ápr. 22. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!