Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy hogy 2 emberbe voltatok szerelmesek?
Van egy 6 éves párkapcsolatom. Ez mai napig alapvetően jól működik, -nem veszekszünk, és nincs köztünk konfliktus... voltaképpen, kicsit azt érzem ellaposodott, annak ellenére hogy megvan közöttünk a szexuális együttlét is,amit élvezek. Nem tudom a párom is így gondolja-e, de látszólag nem. Neki jó minden ahogy van. Én néha igényelnék egy kicsit több figyelmet ha hazaérünk a munkából, kicsit több beszélgetést, stb. Ő ezeket a dolgokat mindig elpoénkodja, még azt is mikor megkellene csókolni. Nyavarni kezd, "dögönyözni", ami nekem unalmas mert nem szeretném, és sose veszi komolyan ha szólok érte. Jó,jó de nem mindig... néha csak úgy összebújnék...
A párommal ilyen érzéseim vannak, szeretem.. mert nem bírnám ki ha nem lenne nekem DE
Mégis azt érzem húz a szívem máshoz és soha az életben nem voltam ennyire összezavarodva..
Van egy volt munkatársam.. nem vagyunk még csak barátok sem egymásnak. Nem közeledek felé, de mégis vágyom rá. Egésznap rá gondolok, tetszik az illata, a mosolya, a kisugárzása.. ha a közelemben van zakatol a szívem és alig tudok 2 szót kinyögni... mintha újra 15 éves lennék... ez a férfi 8 évvel idősebb nálam tehát nem is vagyok 1 korosztály..azt hittem majd elmúlik ha nem látom... de eltelt 1 év már azóta és még mindig gondolok rá..
/NEM CSALTAM meg a párom.../
Nem szeretném a kapcsolatom tönkretenni..se nem újba belevágni ennyi idősen, rengeteg mindent együtt értünk el... már a házasságnak van itt az ideje, gyerekeknek de most még is elvagyok bizonytalanodva.. nyugtassatok meg csak fellángolás.ti éreztetek már hasonlót? Mi lett végül az érzéssel? Elmúlt?
26N
se nem újba belevágni ennyi idősen
Nagyon fiatal vagy és ha 6 éve együtt, akkor valszeg első komoly kapcsolatod.
Várj a házassággal, gyerekkel, mert ha így össze tudsz zavarodni, egyáltalán nem biztos, hogy vele kéne.
Komolyan a nők autisták. Még 30 èv körül is olyan éretlenek mint 15 évesen.
Nem szerelemes vagy a másikba, és nem a "szived húz hozzá" hanem a sunád viszket. Nem is ismered, te magad mondtad hogy nem is vagytok mégcsak barátok sem. Hogy lenne ez érzelmi alapú? Szimplán unatkozol, de jobb hülyeséggel is lefoglalhatnád magad.
Amúgy egy hosszú kapcsolatban mindenkinek megtetszenek mások. Teljesen normális, aki mást mond az hazudik. Akinek van esze az helyén tudja ezt kezelni. Vagy ha közben a jelenlegi kapcsolata xar akkor szakít. De ha a megcsalásig mész az csak a te lelki szegénységed....
:DD
Hát ez aranyos. Természetesen nem "szerelem" amit érzel a másik faszi iránt, csak bejön és vonzó számodra. Sokan éreznek így, pláne ha gond van otthon. Értelmes ember ilyenkor vagy kezeli az otthoni problémákat, vagy szakít és keres mást.
hajjaj nagyon sokszor volt már ilyen gondolatom. De kitartottam a párom mellett. Nem lehet minden kósza vágy miatt felrúgni mindent!!!
Akkor ennyi erővel pár havonta új pasi kellene :D Nah azért gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!