Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy szerelmes ember jelen van a másik életében, de mivel párkapcsolatban él akit szeret csak barátként van jelen, lehet ilyenből később párkapcsolat, ha a párkapcsolatban élő fél is vonzódik hozzá?
Kicsit bővebben, a szerelmes fél számára külön kettesben eltöltött baráti találkozókat is biztosít a párkapcsolatban élő fél.
Azt még megemlíteném, hogy éppen összejöttek volna, de a szerelmes fél elutazott pár hónapra és mire visszajött akkor már nem volt független akit szeret, nagyon szenved attól, hogy nem lépett akkor.
A párkapcsolat nem tart régóta, pár hete csak
hű de bonyolultan írtad le... szóval akibe szerelmes vagy talált magának párt amíg te távol voltál és most abban reménykedsz, hogy majd egyszer szakít vele és összejön veled?
Persze, volt már ilyen a történelem során. Ami gyakoribb viszont, hogy az ilyen hős szerelmesekből lesz a szerető. Sok hitegetéssel, ígérgetéssel, de végredményben soha nem lesz kapcsolat.
Minenesetre addig is szenvedni fogsz, naponta vágyakozni, gyűkölközni... hidd el, meg fogod bánni.
volt egy lány , akivel annyire akartam , és annyira tudott magyarázni , hogy szakítottam az akkori párommal 4 év után. Összejöttem ezzel az új lánnyal , pár hónap múlva azt mondta nem érzi azt amit kellene így vége.
Kérdésre a válasz , igen előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!