Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem képes barátként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes barátként kelezni?

Figyelt kérdés
Majdnem egy évet voltunk együtt én már csak barátságot akarók tőle. Mondtam neki hogy nem tudok veled már kapcsolatban lenni "ennek nagyon sok oka van pl: Fiatal vagyok hozzá képest , nincs sex csak petting mert ő fogadalmat tett." ő erre csak ennyit mondott hogy " De én szeretlek , szeretnék veled találkozni mert nagyon jó veled " Lényeg az hogy velem akar lenni , legalább barátkozni csak ne hagyjam el. Benne van a petingbe , csókolozásba cserébe kap mozit , be ülünk valahova kajálni stb... mellette van egy csaj akivel találkozgatok , és dugdosnom se kell előle. A petingelős csajjal egybe költözünk de mondtam neki csak mint egy barát(Őszinte leszek el veszíteni sem akaróm egyszer talán el is veszem, csak a sex hiányzik a kapcsolatunból, meg anyától is meg akaróm szabadítani mert ő nem bírja tovább vele.) Szerintetek meddig lehet így folytatni? 18/F vagyok. Lehetek újra szerelmes belé? Mert már csak egy nagyon jó barát nekem.

2014. okt. 21. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Na ezt hagyd abba. A lány szerelmes beléd! Azért nem akar elhagyni. Össze is költöznél vele. Aztán gondolom a másik csajt meg ha összejössz vele felvinnéd abba a lakásba. Majd nézd meg a pettingelős barátnőd reakcióját, ha meglát titeket együtt.

Nem működőképes. Voltam hasonló helyzetben, min a pettingelős barátnőd. (az ő fejében az lesz, hogy jártok és még össze is költöztök!) A barátságot is érdemes lenne megszakítani vele. Mindhármatoknak rossz lesz ez így.

2014. okt. 21. 12:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Ő az a 26 éves vallásos csaj?
2014. okt. 22. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!