Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerelmes vagyok vagy csak barátként szeretem?
Van egy fiú akivel régóta haverok vagyunk a nyáron viszont közelebb kerültünk egymáshoz. Kiderült, hogy régóta tetszem neki, és azóta engem is elkezdett érdekelni. És azóta úgy viselkedünk egymással mintha együtt lennénk, megfogja a kezem stb. Szeretek vele lenni meg ilyenek de valahogy nemtudom elfelejteni azt aki még előtte tetszett. És lelkiismeret furdalásom van miatta hogy közben rá gondolok.
Most akkor nem is vagyok belé szerelmes? Tudom hogy ezt nekem kéne tudni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
17/L
Nem ő az igazi nagy szerelem, de szerethetőnek érzed.
Nálunk is gyakori, hogy nem az álomnőnk a csajunk, hanem olyan, akinek mi is megfelelünk, de ha az álomnőnk csak csettintene már akkor lesnénk minden kívánságát, és boldogak otthagynánk érte mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!