Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha 22 éves koromig sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 22 éves koromig sosem voltam szerelmes már nem is leszek? 22|L

Figyelt kérdés
Sosem voltam még szerelmes, de nagyon szeretnék lenni. Mindenki már minimum az első komolyanb kapcsolatán túl van, de engem sose érdekelt senki. Érzékeny ember vagyok, tele érzelemmel, ezért nem is értem, hogy még miert nem lettem sose szerelmes. Nagyon vágyon rá hogy szerethessek valakit, és megtapasztaljam azt az érzést, amiről mindenki beszél. Szerintetek valami elromlott bennem? Sosem fogok szerelmes lenni? Nagyon félek, hogy magányos maradok, pedig szerettem volna családot, gyerekeket.

2022. aug. 9. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen, vagy nem. 22 évesen még nem maradtál le semmiről.
2022. aug. 9. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Örülj hogy nem szeretsz bele minden jöttmentbe. 22 évesen pedig abszolút nem vagy még lemaradva
2022. aug. 9. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
19%

Nő vagy (igen, 22 évesen már nem vagy lány), tehát ha ismerkedni akarsz, akkor jól kell kinézned.

Ennyi...

Utána tapadnak rád a pasik. Nyerő leszel tinderen és az emberek között ia. Nyilván szűrni kell rendesen, mert a többség csak dugni akar, de akkor lesz esélyed szerelmesnek lenni, ha:

van kivel, akkor lesz kivel, ha ismersz meg új embereket, és akkor ismersz meg új férfiakat, ha tetszel nekik, és akkor fogsz tetszeni nekik, ha vonzó külsőd van.

Tehát sportolj, foglalkozz a külsőddel, szolid smink, jó-hozzád/személyiségedhez illő stílus. És ennyi... esetleg +mosoly.

2022. aug. 9. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Még lehetsz.
2022. aug. 9. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne vágyj annyira a szerelemre. Egyszerre gyönyörű és kínzó érzés...

Én sokáig azt hittem magamról, hogy nem, vagy nagyon nehezen tudok szerelembe esni. Szerencsésnek tartottam magam emiatt, mert nem vagyok igazán népszerű a szebbik nemnél, és örültem, hogy a szerelem elkerülésével kevesebb csalódás ér.

8, 13, 16 éves koromban voltam csak szerelmes, persze mind plátói, viszonzatlan. Az elmúlt hat évben mindig azt hittem, hogy sosem leszek szerelmes, és ha mégis, csak lassan alakul ki. ...Aha...

Június közepén megismertem egy lányt és júliusra már úgy belézúgtam, ahogy csak lehet.

Végülis egyéb okok miatt nem lett jó vége (2 hete nyalogatom a sebeimet), csak azért írtam le, hogy lásd, milyen hirtelen lehetsz valakibe szerelmes.

22F

2022. aug. 11. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!