Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A barátnőm bedurci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátnőm bedurcizott, tiktokozik és nem hagyja hogy hozzáérjek! Mind ezt azért mert beszéltünk az előző párkapcsolataimról és egyet nem mondtam el mert elfelejtettem. Megértem hogy azt hiszi hogy “eltitkoltam előle” de meg kell értenie!

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 16:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#17 "A múlt az múlt, de fontos hogy milyen vagy miatta jelenleg."

Igen, az számít, ki milyen jelenleg.Az előző kapcsolatából szerzett nyűgöket meg normális ember feldolgozza, nem cipeli magával.Aki igen, és ezzel legitimálja a jelenlegi viselkedését, annak nem való újabb párkapcsolat.

2023. dec. 8. 21:53
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

#19 "de amikor feltűnik a láthatáron az ex"

Miért tűnne fel az ex a láthatáron?Én pl. leszarom az exeimet, szakítás után soha többet nem kerülök velük semmilyen kapcsolatban.Normáliséknál ez alap.

2023. dec. 8. 21:56
 23/24 anonim ***** válasza:
11 vizsgáztál te már valaha plusz továbbképzés gyerek dolgai ház dolgai rokonok tömkelege költözés új munkahely mélyvíz elektronikus eszközök működése stb azt is elfelejted hogy hívnak nem még holmi exeket. Persze egy kis nyugis idpőszakban elő lehet szedni az emlékezet süllyesztőjéből.
2023. dec. 8. 22:36
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért mert sok volt, hanem mert emlékszel mondjuk 2-re kb, az ilyen randi kezdeményeket meg ki kibe volt szerelmes dolgokat meg tökre lehet keverni ha neked szegeznek egy vallatós kérdést.
2023. dec. 8. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!